|
Oh, you know, I'm fine. I just came from the dead
|
10 Aug 2012, 23:20
|
|
Calliope A. Dubois
|
RP Posts: 209
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 650
Animal: Pisica - "Lara"
|
|
- usurata si sentimentul de vinovatie i disparu imediat. Mereu comportamentul baietilor i se paru complicat si mereu o derutase orice baiat, inclusiv Colin. Inspira aerul adanc si rece ce venea de pe fereastra si improspata camera si zise:
-Pai de ce nu-i spui pur si simplu? Adica stai, eu de exemplu nu as face asta nici moarta. Niciodata nu am avut curajul sa-i spun unui baiat ca imi place de el, ar fi ciudat si straniu. Insa, dat fiind ca tu esti baiat ar fi normal sa faci primul pas. Murmura ea gandind un plan care sa-l ajute sa i spuna fetei de care i place adevarul, nu avea sa piarda nimic. Hawk era un tip de treaba, baiatul dorit de orice fata..bine, de fetele linistite desigur si care nu au pretentii regale. Nici ea nu era genul fistichie, care sa vrea un prieten tras din soare, ea mergea mai mult pe atitudinea unui baiat si comportament decat pe aspectul fizic, acela se ducea si doar comportamentul ramanea. Isi reveni la realitate si brusc i venii o idee. Se intoarse cu privirea spre el si zise:
- Bine..uite putem face asa. Imagineaza-ti ca eu sunt fata pe care o placi, nu ma vezi pe mine ci pe fata aceea. Spune-i asa " Stii..nu sunt sigur de sentimentele tale pentru mine, insa..eu consider ca esti frumoasa..bla bla bla, tot felul pe acolo i spui si dupa i zici..imi cam place de tine"... Spuse ea dand absenta din umeri. Nu pare sa fie greu, deci sa te aud. Continua ea si astepta pana zise si termina de zis tot acel discurs . Acum sunt sigura ca i poti spune.
OCC: Am continuat putin dupa  )Dar poti sa scrii ce vrei, adica sa modifici discursul ei.
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|
|
Messages In This Thread |
RE: Oh, you know, I'm fine. I just came from the dead - by Calliope A. Dubois - 10 Aug 2012, 23:20
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|