Every family has its demons
10 Aug 2012, 23:29
  • Lexie ciocăni încet la uşă, nesigură dacă era chiar timpul pentru petrecere. Defapt, nici nu ştia ce anume era acolo, singurul lucru pe care îl ştia era că Kurt îi ceruse ajutorul şi că voia să vină în acel loc. Nu mai fusese niciodată în casa Thibaul şi până în acel moment nu se gândise că era ciudat dat fiind că era prietenă foarte bună cu Ivy de mai mult de trei ani.

Vru să îşi adâncească mâinile în buzunare, însă se opri la jumătatea drumului dându-şi seama că acestea lipseau şi îi ieşi un jest ciudat care voia să arate ca şi cum şi-ar fii aranjat rochia.
    Uşa se deschise şi în faţa ei apăru o Julieta aranjata şi frumoasă, cu o rochie roşie scurtă care îi punea în evidenţă picioarele lungi şi talia subţire. Viperina fu brusc conştientă de faptul că părul ei nu era perfect aranjat. Cu toate astea, îi zâmbi Julietei.

Lexie şi Julieta fusese duşmane aproape un an întreg. Nu îşi vorbiseră doar pentru a se jigni sau apostrofa una pe cealaltă. O viperină şi o cercetaşă, amândouă cu propriile ei păreri şi cu nebuniile fiecăruia. Cu toate astea, viperina se hotărâse să facă primul pas spre bunătate şi să îşi ceară scuze. Acum Julieta îi era prietenă şi avuseseră unele momente de 'sensibilitate', dacă le putea numi aşa acum câteva luni în cimitirul din Peştera lui Godric.
    'Sper că am venit la timp,' începu Lexie, păşind peste prag uşăr stângace. 'Adică, nu ştiam ora şi nu am vrut să întarzii aşa că m-am gândit că e mai bine să vin mai devreme.'

“there are as many loves as there are hearts”
[Image: hicNyLV.gif] [Image: bbV7qkY.gif]
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Every family has its demons - by Lexie Stryder - 10 Aug 2012, 23:29

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  we're a family Agnes Marie Lovel 7 2,213 17 Feb 2013, 21:45
Last Post: Agnes Marie Lovel
  It’s where my demons hide Colin Hawkeye Rovson 14 4,768 11 Jan 2013, 14:13
Last Post: Colin Hawkeye Rovson