Shuffle
|
04 Jun 2008, 17:33
|||
|
|||
Yay! Incep un joc nou! Incep un joc nou!...gata, sunt calma.
Ideea e simpla. Exista un sir de intrebari. Trebuie doar sa deschideti your media player of choice si sa apasati pe shuffle. Pentru fiecare intrebare, raspunsul va fi titlul unei melodii [ chiar daca nu are sens ]. Simple, ne? Hope you will like it ![]() deeci, intrebarile: Quote:[*]Cum te simti? Deci, incep eu XD ___________________________________________________________________ [*]Cum te simti? High School MUsical 1 Soundtrack: Troy- Get'cha Head in the Game ehem... no comment... [*]O sa ajungi departe in viata? Celine Dion- Je sais Pas again, no comment... [*]Ce imagine au prietenii tai despre tine? High School Musical Cast- We're All in This Together no comment... [*]O sa te casatoresti? High School Musical- Troy and Gabriella- Breaking Free asta inseamna da? [*]Care este theme song-ul best friend-ului tau? Celine Dion- A natural Woman nu cred... am sa intreb [*]Care e povestea vietii tale? High School Musica 1- Ryan& Sharpay- What I've been looking for suna bine [*]Cum va fi/este/a fost liceul? Celine Dion- Only One Road cum spune Mr. Winamp... [*]Cum o sa reusesti in viata? High School Musical: Troy& Gabriella- Start of Something New serios? [*]Care este cel mai bun lucru la prietenii tai? Celine Dion- Beauty and the Beast ehem.... poate s'ar potrivi putin... [*]Ce iti rezerva weekend-ul urmator? Eyes set to kill- Where we started ehem... melodia e frumoasa, dar chiar cred ca nu am sa ma omor... [*]Cum ti-ai descrie bunicii? Celine Dion- When I fall in love pai, ar merge intr'unu fel... [*]Cum iti merge? High School Musical: Ryan& Sharpay- Bop to the Top deci... tareeeee Mr Winamp rullz [*]Ce cantec o sa fie pus la inmormantarea ta? Celine Dion- My heart will go on s'ar potrivi... Winamp, retrag ce'am zis mai devreme... Nu primesc si eu un ropck, hard rock ceva...? [*]Cum te vede lumea? Celine Dion& Barabara Streis- Tell him serioooos? Nu stiam... [*]O sa ai o viata fericita? Celine Dion& Paravotti- I Hate you when I love you cam trista melodia... [*]Ce cred prietenii tai despre tine? High School Musical: Gabriella- When there was me and you uh... ah... in primul rand... ahh... [*]Ce ar trebui sa faci cu viata ta? Celine Dion- Falling into you [*]O sa ai copii? Celine Dion- Just walk away adica nuuuu? las' ca vede el, winnampu' [*]Daca o persoana aflata intr-o dubita ti-ar oferi bomboane, ce ai face? Celine Dion- Call the Man adica le iau? tare... [*]Ce crede mama ta despre tine? Celine DIon- Because you loved me inca o mai iubeeesc... [*]Care este secretul tau intunecat? Celine Dion- I'm alive ce secret... deci, nu stiti asta, bine? [*]Care este theme song-ul dusmanului tau? Celine Dion- All By myself am dusmani? cine mai stie... [*]Ce fel de personalitate ai? Celine Dion& R. Kelly- I'm your angel yeah, i'm an angel... i know... *blush* [*]Ce cantec va fi pus la nunta ta? Celine Dion- Pour Que Tu M'aimes Encore serios? nu las eu asa ceva la nunta mea... prea trist... _____________________________ so, like it? ![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Shuffle - by Charlizze Di Rino - 04 Jun 2008, 17:33
Re: Shuffle - by Adyna Weasley - 04 Jun 2008, 23:35
Re: Shuffle - by Ada McNair - 06 Jun 2008, 11:37
Re: Shuffle - by Charlizze Di Rino - 04 Jul 2008, 14:48
Re: Shuffle - by Ginny Malfoy - 09 Jul 2008, 23:58
Re: Shuffle - by Ada McNair - 28 Jul 2008, 12:41
Re: Shuffle - by Kennya Allen - 10 Aug 2008, 18:51
Re: Shuffle - by Charlizze Di Rino - 13 Aug 2008, 13:07