|
Oh, you know, I'm fine. I just came from the dead
|
10 Aug 2012, 23:57
|
|
Calliope A. Dubois
|
RP Posts: 209
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 650
Animal: Pisica - "Lara"
|
|
- Bine, partea asta a lui Hawk nu o cunoscuse, insa se bucura ca o cunoscuse si acum. Mereu i placuse baieti care chiar daca pe dinafara erau glumeti si altfel, inauntrul lor stiau sa se poarte cu o fata. Il lasa sa vorbeasca si il privi fix in ochi, in acel albastru si ramase masca in continuare pe parcurs ce vorbea el si cand termina zise:
-Uhm..pai..e genial! Adica sunt sigura..ca, fata aceea..a carui nume l-ai rostit total intortochiat si nu am putut intelege nimica, va fi surprinsa de vorbele tale, cel putin mie mi se pare foarte frumoase. Murmura ea inca fiind socata de faptul ca un baiat putea scoate pe gura aceste lucruri, chiar daca rari erau baietii acestia. Tinuse minte cand primul prieten al surorii ei i adusese flori, ciocolata si un ursulet si fusese asa romantic incat si pe Calliope o induplecase. Era sigura ca orice fata ar fi apreciat gestul lui Colin, cel putin cuvintele te faceau sa plutesti si sa vrei sa asculti mai mult si mai mult fara sa se opreasca. Se incrunta putin cand isi aminti de acel detaliu ce il zisese baiatul "ei bine si ea e blonda"..ce legatura aveau una cu alta? Bine, probabil culoarea parului era comuna dar altceva nu prea avea ce sa fie, in general fetele nu semanau intre ele.
- Deci..sunt sigura ca te poti duce sa-i spui..sau ma rog, in cazul tau sa o chemi aici sa-i spui.
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|
|
Messages In This Thread |
RE: Oh, you know, I'm fine. I just came from the dead - by Calliope A. Dubois - 10 Aug 2012, 23:57
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|