|
Oh, you know, I'm fine. I just came from the dead
|
11 Aug 2012, 00:12
|
|
Calliope A. Dubois
|
RP Posts: 209
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 650
Animal: Pisica - "Lara"
|
|
- Zambi satisfacuta ca il putuse ajuta pe Colin sa-si infrunte temerea de a vorbi deschis in fata unei fete. Si ei i-ar fi fost la fel sau poate mai greu sa i spuna asta unui baiat insa i admira curajul. Isi drese glasul si apoi i raspunse la imbratisare revenindu-si la pozitia initiala zicand:
-Ma bucur ca am putut fi de ajutor doar ca ar trebui sa lasi din narcisism..nu-ti sta bine. Spuse ea gesticuland si razand in acelasi timp caci stia ca toti baieti erau asa.
Mereu se vedeau mari si tari dar defapt nu erau, bine erau cazuri de exemplu Colin era destept, iar la asta avusese dreptate.
Se puse intr-un mod turceste pe pat si continua sa-l priveasca razand, de mult nu mai zambise asa mult.
- De la ce casa e..fata? Cum arata? Zi tot! Si ah da, se pare ca nu ti-am spus despre latura mea curioasa. Deci..ascult. Spuse ea ridicand din barbie ca sa arate un ton mai superior si astepta descrierea fetei, era curioasa, poate o cunostea. Sigur o cunostea daca era de la ODS, insa erau putine sanse sa o cunoasca daca era de la alta casa.
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|
|
Messages In This Thread |
RE: Oh, you know, I'm fine. I just came from the dead - by Calliope A. Dubois - 11 Aug 2012, 00:12
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|