Thread Closed 
Oh, you know, I'm fine. I just came from the dead
11 Aug 2012, 00:30
  • Hmm, statu putin pe ganduri insa degeaba, nu isi amintea sa cunoasca pe cineva dupa descrierea lui. Dadu absenta din umeri si continua sa il asculte, insa tot nu isi dadu seama cine era. Renunta la chestia asta si apoi il intrerupse, zicand;
    - Uhm..pai din cate zici nu vrei sa dai prea multe detalii si nu imi pot da seama cine e. Insa daca e de treaba, sunt sigura ca te va accepta. Si..nu sunt o viperina pentru ca nu am caracter de scorpie, insa dupa cum ti-am spus si cand ne-am intalnit prima data niciodata nu poti stii la ce sa te astepti de la o femeie. Murmura ea sigura pe vorbele ei, insa deabea astepta sa vada reactia fetei de care i placea la Hawk.
    - Cand o sa-i spui..soimencei? Spuse ea din nou curioasa, nu putea spune ca curiozitatea era unul dintre punctele ei forte, chiar nu era, era printre punctele slabe dar Hawk o intelegea.
    - Stai linistit, n-ai sa vezi de la mine sa-mi exteriorizez sentimentele pana nu face el primul pas, uneori sunt orgolioasa si prefer sa stau singura decat cu cineva care nu isi poate spune sentimentele in fata, desi ar vedea ca imi place de el sau ceva in genul.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Oh, you know, I'm fine. I just came from the dead - by Calliope A. Dubois - 11 Aug 2012, 00:30