|
Oh, you know, I'm fine. I just came from the dead
|
11 Aug 2012, 00:45
|
|
Calliope A. Dubois
|
RP Posts: 209
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 650
Animal: Pisica - "Lara"
|
|
- Isi dadu ochii peste cap si incepu sa rada. De ce mereu baietii foloseau coduri ca sa se inteleaga intre ei? Niciodata nu intelesese comportamentul unui baiat, cel putin nici a lui Hawk.
-Nu e o scuza, asa e traditia..trebuie respectata! Spuse Callie usor serioasa si in acelasi timp ferma pe pozitii.
-Esti fenomenal pe bune! De ce nu puteai spune asa de la inceput? Normal ca o stiu pe Rosalie, e fosta Sefa de Casa, inaintea lui Agnes. Serios..incep sa cred ca uneori baietii o luati razna de tot cu codurile astea. In copilarie aveam un prieten ce mereu punea nume de coduri la toti si ma incurcam pana ma enerva si nu ma mai jucam cu el. Murmura ea razand, amintindu-si foarte bine de Josh, care mereu facea asta. Insa acum plecase in Irlanda si mai tinea legatura cu el din cand in cand, insa foarte rar vorbeau. Ar fi vrut tare mult sa-l revada, i era dor de amicul ei din copilarie, niciunul dintre baietii de aici nu se comparau cu el, el era unicul care daca i citea expresia fetei stia ce voia, de ce avea nevoie si daca era ranita sau era fericita si mereu o apara de toate. Stia ca fericirea nu tine mult, de aceea se bucura de fiecare moment.
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|
|
Messages In This Thread |
RE: Oh, you know, I'm fine. I just came from the dead - by Calliope A. Dubois - 11 Aug 2012, 00:45
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|