Thread Closed 
Oh, you know, I'm fine. I just came from the dead
11 Aug 2012, 01:01
  • I urmari fiecare miscare si deja i le stia pe de rost, incepea sa creada ca invata persoanele imediat dupa cateva gesturi, desi Colin era foarte usor de citit ca baiat. In general nu avea probleme cu astea insa erau si exceptii cand se lasa balta la anumiti baieti. Isi muta privirea catre el si zise:
    -Eh, priveste partea plina a paharului. Rosalie e de treaba si sunt sigura ca o sa te accepte, in plus..daca din nefericire nu o va face, iti poti cauta pe altcineva. Nu e batut in cuie sa fie ea viitoarea ta iubita, dar sunt sigura ca va fii..se ataseaza usor de persoane din cate stiu. Murmura ea incercand sa-si aminteasca cate ceva despre Rosalie, stia ca era o persoana de treaba si sigur il va accepta pe Colin.
    - Uhm..trebuie sa-ti invingi temerile..sau mai ai ceva si nu ai spus..sau defapt ai omis sa spui ?! Zise ea mijindu-si ochii asupra lui si privindu-l cu ochii suspiciosi, probabil ceva nu i spusese si de aceea nu se legau cateva chestii.
    Dadu absenta din umeri, astepta doar raspunsul lui. Spera sa i fi spus tot, insa daca mai era ceva era dispusa sa asculte.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Oh, you know, I'm fine. I just came from the dead - by Calliope A. Dubois - 11 Aug 2012, 01:01