|
Oh, you know, I'm fine. I just came from the dead
|
11 Aug 2012, 11:09
|
|
Calliope A. Dubois
|
RP Posts: 209
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 650
Animal: Pisica - "Lara"
|
|
- Dadu absenta din umeri la intrebarea lui. Baiatul perfect pentru ea? Nu stia care era, ea nu era genul sa aiba pretentii asupra unui baiat. Ca orice fata visa la un print pe cal alb, dar stia ca nu avea sa fie asa. Isi intoarse privirea spre el si se ridica de pe pat mergand pana la fereastrea. Se aseza pe pervaz si zise:
- Nu stiu. Nu am avut niciodata pretentii, eu nu merg in general dupa aspectul fizic, consider ca partea sufleteasca cat si comportamentul sunt mai importante. Bine, normal ca orice fata sa visez la un print pe cal alb, dar astea sunt doar vise. Murmura ea absenta si in acelasi timp privind partea de cer care parca lua forme ciudate, defapt norii luau forme ciudate. Isi indrepta din nou privirea spre Hawk si zambi, nu stia sa descrie baiatul perfect. Adica, daca ar putea sa il descrie ar avea o mie de cuvinte doar ca prefera sa le tina pentru ea.
- Mi-l imaginez ca un baiat care de fiecare data cand il vad sa-mi taie respiratia, sa stiu ca pot vorbi cu el orice, sa vada in mine o prietena buna si nu doar o iubita. Ar fi mai multe de zis..dar nu mai conteaza, prefer sa le tin pentru mine. Murmura ea razand si apoi privindu-l din nou pe baiat si cercetand camera.
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|
|
Messages In This Thread |
RE: Oh, you know, I'm fine. I just came from the dead - by Calliope A. Dubois - 11 Aug 2012, 11:09
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|