Thread Closed 
Oh, you know, I'm fine. I just came from the dead
11 Aug 2012, 11:41
  • Isi arcui o spranceana cand Colin vorbi si incepu sa rada. Nu era secretoasa in general, dar chestiile astea nu trebuiau povestite unui baiat, chiar daca se intelegea bine cu el. Stia ca intr-un baiat nu trebuie sa ai incredere suta la suta niciodata, insa in Hawk avea mai multa decat intr-un baiat obisnuit, simtea ca i putea spune o gramada de chestii fara sa o judece cum faceau altii, in general.
    -Hei, femeile nu trebuie folosite pe post de televizor si sa te holbi la ele. Ai grija, Colin Hawkeye Rovson! Nu te avanta prea mult in larg, risti sa te ineci unde nu te astepti mai putin. Murmura ea ridicand barbia in semn de superioritate, dar apoi o lasa rapid in jos razand. Avea momente cand era serioasa si altele cand se prefacea ca era serioasa, insa nu tineau mult. Ea era genul sa rada mult, cel putin asa se vedea ea. Insa lasa restul la apreciatul persoanelor din jur. Ramase usor susprinsa cand observa cartea si o lua in mana apoi zambi. Se ridica de pe pervaz si il saruta pe Hawk pe obraz zicand:
    - Multumesc. Dar, cred ca ar fi timpul sa plec. Au trecut deja trei ore cred si e timpul sa te mai si odihnesti. Ne vedem in curand, sper. Spuse ea si apoi o lua la pas inchizand usor usa in urma ei.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Oh, you know, I'm fine. I just came from the dead - by Calliope A. Dubois - 11 Aug 2012, 11:41