|
12 Aug 2012, 08:49
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Da, soimeanca avea dreptate in cele mai multe din cuvintele pe care le spusese. Si Julieta si Ivy erau diferite din punct de vedere fizic, ea era blonda iar cercetasa bruneta. Ochii lor difereau la fel de mult, Julieta avand ochii mai mari si mai accentuati, insa la silueta erau amandoua la fel : inalte si suple. Un zambet i aparu in coltul gurii amintindu-si de ziua cand aflase ca Ivy este sora ei, fusese o veste soc dar in acelasi timp una fericita pentru ambele.
- Da, asa sunt si eu cu Ivy. Adica ea e blonda, eu sunt bruneta, ochii difera, eu i am mai accentuati si mai mari, insa ne asemanam la inaltime si la silueta. Cat despre caracter, Ivy are un caracter mult mai puternic ca al meu si e mai curajoasa aproape in toate situatiile, eu sunt mai "moale" uneori de felul meu. Murmura cercetasa dand absenta din umeri, probabil erau mai multe diferente si asemanari dar i spusese cam esentialul, Ema sigur isi daduse seama despre ce vorbea. Nu aveai cum sa nu o stii pe Ivy, mai ales sa fi elev in castelul Hogwarts.
- Sigur ca stiu, exact asa suntem si eu si Ivy. In unele momente nu ai vrea sa ne vezi deloc impreuna, iar in altele ti-e mai mare dragul cand vezi doua surori cum se impaca. Spuse ea razand insa brusc auzi zgomote din spatele usii.
- Nu aud eu bine?
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|