|
12 Aug 2012, 16:41
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Avusese caderi si mai rele sau sperieturi, de exemplu atunci cand ramase blocata cu Artimei in arhiva spitalului Sf.Mungo si trebuisera sa iasa de acolo escaladand cladirea, un pas gresit si ea acum s-ar fi aflat in mormant cu tot cu el. Inspira aerul adanc si rece si gesticula cu mainile sa se calmeze, trebuiau sa gandeasca la rece. O lua la fuga pana ajunse in dreptul Emei si in timp ce mergea zise:
- Nici eu nu-mi amintesc sa ma fi abonat la "Viata ta e o aventura continua", insa se pare ca ne-a abonat soarta pe amandoua full time. Spuse ea razand dar in acelasi timp reveni la pozitia serioasa continuand sa alerge in pas alert, trebuiau sa-l gaseasca pe tipul acela sau tipa, ce Dumnezeu mai era si ala/aia. Se opri si se lipi si ea de perete ascultand zgomotele si apoi aproba din cap la vorbele soimencei. Isi stranse bagheta in mana si o lua inaintea Emei, punandu-se in fata si zicand:
- Orcine ai fi iesi de acolo! Insa brusc observa ca nu era nimeni si nu se vedea nimic. Se pare ca ne inseala auzul.. Murmura ea si brusc cineva intunecat i puse mana la gura, ea scapa bagheta din mana si o trase in intunericul de pe coridoare.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|