you were never meant for this world
13 Aug 2012, 07:44 (This post was last modified: 13 Aug 2012, 07:52 by Vesper A. Lynd.)
  • Incepu sa rada,miscandu-si degetele una de alta,ca si cum s-ar fi sters de ceva ce se ambitiona sa ii rama pe piele. Poate ultima cicatrice pe care o avusese,chiar in acea seara? Da,probabil,caci isi aminti ca o fata,din greseala,ii taie adanc degetul cu acel cutitas pentru plicuri,cand ea incercase sa o ajute. Nonii nu aveau ce cauta la Hogwarts insa incercase sa fie draguta pe atunci,sa ajute,sa ascunda. Nu durase mult,defapt,decat cateva ore. Si de atunci isi jurase sa nu mai ajute pe nimeni,nu din prima clipa. Probabil ca daca ar ci continuat sa traiasca,nu si-ar fi tinut juramantul.

'' 2 septembrie 1932,Hogwarts,22:40,acest lac. Datele mortii mele. Doar atat imi mai amintesc,sincer. De atunci am stat in adancuri,iesind la miezul noptii din ape,precum cea care i-a dat lui Arthur mareata lui sabie.''

Oh,cat ii placeau povestile Incuiate,mai ales cele medievale. Uneori si-ar fi dorit sa fie Morgana Le Fey,sa se lupte cu Merlin si sa-l invinga. Dar ... nu se putea. Ea era o vrajitoare a binelui.Desi la Hogwarts avusese o materie stricta,cu consecinte grave daca elevii nu se tineau de ea asa cum ar fi trebuit. Nu era o profesoara severa,era defapt un spirit libertin. Fusese,mai bine zis,da.Inca nu se obisnuise cu ideea ca era moarta,nici dupa optzeci de ani de atunci. Cand esti un spirit al apei,nu prea iti dai seama de ceea ce se intampla in exterior. Ea inca mai traia in lumea ei,de atunci,si la inceput se intrebase de ce acea femeie nu purta o rochie draguta si nu avea parul buclat apoi isi aminti ca se aflau in secolul XXI.

'' Si eu am predat potiunile aici. Aveam o reputatie foarte buna,am fost trecuta in Hogwarts : Mic registru al profesorilor dar probabil ca a ars de mult si nu mai exista acum. Care iti este numele,daca nu te deranjeaza ca intreb?'' Nici o clipa nu daduse la o parte aerul de superioritate,comportandu-se cu ea ca si cum ar fi fost o copila. Ea avea mai mult de 100 de ani de existenta,chiar si ca fantoma,asa ca isi permitea acest lucru.

You say I'm selfish,I agree with you on that
[Image: tumblr_lx1bhseqfN1r4aio8o1_250.png] [Image: tumblr_lx1bhseqfN1r4aio8o2_250.png]
We are flying,we are angels,eagles between earth and heaven.
So tell me,now...do you wanna fly or do you wanna die ?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: you were never meant for this world - by Vesper A. Lynd - 13 Aug 2012, 07:44