you were never meant for this world
13 Aug 2012, 11:04 (This post was last modified: 13 Aug 2012, 11:07 by Vesper A. Lynd.)
  • Lexie era un nume copilaros,probabil ca parintii ei isi dorisera mereu sa o faca sa se simta micuta,ocrotita,sa o vada fericita,cu o viata diminutivala. Poate ca Lexie s-a nascut pentru a muri de batranete,fericita,complet implinita,fara probleme,fara durere. Stryder era un nume usor nemtesc,dar totusi care ii aducea aminte de clasa mijlocie britanica. Ce contrast intre numele lor.

'' Vesper Annabelle Lynd. Incantata sa te cunosc. Si da,ai dreptate,nu prea putem da mana dar doua priviri pline de prietenie tot pot fi aruncate.''

Nu vroia sa fie prietena ei,ci doar o companie placuta. Nu mai vorbise cu nimeni de optzeci de ani. In numele lui Merlin,avea nevoie de conversatie! La un moment dat chiar se intrebase daca mai avea darul vorbirii si nu devenise o sirena moarta,transparenta,ciudata. Opt decenii in adancurile lacului,vazand cine se scalda,vazand cine se ineca in lacul acela. Prea mult,prea putin? Cert era ca devenise prea nesatisfacator. De aceea iesise la suprafata pentru o perioada.

'' Cineva atat de tanar,atat de sublim,isi iroseste anii in spatele acestor ziduri?''

Ii amintea de ea. De ce? Isi luase acea slujba la douazeci si opt de ani si renuntase la ea fix un an mai tarziu,in ziua mortii sale. Se intreba cum de in urma decesului chipul ei nu era umflat si innegrit. Poate fiindca nu statuse decat cinci minute in apa? Da,probabil. Ii multumea totusi oricui care o culese de acolo pentru acest lucru. Nu vroia sa fie o fantoma urata. Si nu era,chiar deloc.

'' Si eu am facut greseala asta. Si uite-ma,deci. Hogwarts e tot ce stiu,tot ce am,tot ce iubesc. Nu l-as putea parasi vreodata.''

You say I'm selfish,I agree with you on that
[Image: tumblr_lx1bhseqfN1r4aio8o1_250.png] [Image: tumblr_lx1bhseqfN1r4aio8o2_250.png]
We are flying,we are angels,eagles between earth and heaven.
So tell me,now...do you wanna fly or do you wanna die ?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: you were never meant for this world - by Vesper A. Lynd - 13 Aug 2012, 11:04