Unexpecting
|
13 Aug 2012, 20:17
|||
|
|||
Unexpecting Julieta & Hawkeye ... Asa cum ziceam, totul e bine pe la Hogwarts. Am avut prima ora de Studiu al Incuiatilor si prima ora de Transfigurare azi. Presupun ca, in curand, orarul o sa se aglomereze. Stai linistita, totusi, nu voi uita sa-ti scriu saptamanal.
Cam atat momentan. Aveti grija de voi si saluta-l pe tata din partea mea! Cu drag, Hawkeye Colin infasura repede scrisoare si incepu sa o lege de piciorul bufnitei sale. Privi in jur, oarecum uimit de liniste. Nu erau decat cativa elevi in curtea interioara. Prea putin, dar tinand cont ca seara era destul de racoroasa, se putea intelege. Se uita la soarele ce se pregatea usor usor sa apuna. Poate mai erau doua ore pana la asfintit. Poate putin mai mult. Lui ii placea, oricum. Astazi nu mai fusese canicula, iar racoarea era bine venita. Hawk nu intelegea de ce lumea se plangea de asta... " Gata, Miremel" murmura baiatul cand in sfarsit termina de legat scrisoarea. " Acum zboara si du-i scrisoarea mamei. Si, Miremel... Incearca sa nu mai zbori in oameni de data asta... Stiu ca tie ti se pare amuzant, dar nimanui nu-i place sa se trezeasca plesnit peste fata de aripa unei bufnite. Ok, ai grija si sa zbori cu vantul in spate!" ii ura scurt micii pasari gri si isi inalta mana. Bufnita isi lua zborul si coti dupa colt, disparand din privirea Soimeanului. Colin ofta si schiopata usor pana spre o banca. Se aseza acolo, hotarat ca nu vroia sa intre, insa nestiind ce putea face. Se auzi o sunet sec ca de plesnitura in piatra, un ciripit ascutit si o exclamatie de surpriza. ' O, haide, Miremel! Nu din nou!' gandi Hawk si se stramba. Poate ca bufnita lui intrase intr-un perete. ![]() ![]() I have nothing to confess – except that I have nothing to confess Minds Rule Might |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|