Unexpecting
|
13 Aug 2012, 21:00
|||
|
|||
Colin aproba din cap si zambi.
" Hawkeye" spuse fara sa se gandeasca. " Si inca o data multumesc, Julieta!" Miremel isi lua zborul, ciufulindu-i si mai rau parul lui Colin. Se roti de doua ori pe deasupra lor, apoi se inalta si disparu in vazduh. Pentru o clipa lunga si tacuta, Soimeanul isi urmari bufnita, contopindu-se in culorile cerului. Se intoarse spre Julieta si din doi pasi se afla in stanga ei. " Nu-mi vine sa cred ca dau peste cineva pe afara" glumi el. " E atat de pustiu pe aici incat credeam ca a venit Apocalipsa si eu sunt singurul supravietuitor" Rase scurt si o privi pe Cercetasa cu coltul ochiului. " Ce te aduce pe aici?" intreba el curios, caci de, asa era Hawk, curios. Mainile lui alunecara in buzunarele hanoracului negru si se stransera in pumni. Avea degetele putin cam prea lungi ca sa stea prea comod cu degetele labartate, intinse. Se intoarse pe jumatate ca sa asculte raspunsul Julietei, desi avea sentimentul ca uitase ceva. ![]() ![]() I have nothing to confess – except that I have nothing to confess Minds Rule Might |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|