|
13 Aug 2012, 21:08
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Dadu absenta din umeri, defapt nu venise pentru ceva anume. Venise doar sa se linisteasca si sa ia putin aer rece, sigur avea sa se inchida in biblioteca mai tarziu si sa citeasca ceva de Sandra Brown sau Sara Owrieg. Isi dadu o suvita de pe ochii mari si accentuati si privi la bufnita care i ciufulise parul lui Colin destul de rau si nu se putu abtine sa nu scoata macar un zambet nevinovat, o observa pe micuta cum se indeparteaza si se ruga sa nu se mai izbeasca de alte chestii, uneori unele dintre situatii puteau fi fatale, chiar si pentru animale.
- Eh, nu am venit pentru nimic anume. Am dormit cam vreo trei ore, la fel ca si celelalte cercetase si apoi am zis sa iau o gura de aer rece. Incep sa cred ca ora sapte a devenit pentru toti o ora de somn si noaptea pentru alergat si aventura. Dar tu? Banuiesc ca se apropie Apocalipsa, nu am mai prea vazut elevi in ultimul timp pe aici si daca sunt sunt doar cativa, vreo trei patru. Si da, vorbesc prea mult, scuze. Murmura ea cu un zambet nevinovat pe buzele rosii, nu de la ruj ci de la natura lor. Julieta nu era genul sa se impopotoneze si si cand mergea la petreceri se machia discret.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|