o zi a dragostei
|
04 Jun 2008, 21:31
|||
|
|||
Samantha. Danseze o melodie lenta cu Tom, care tocmai plecase sa duca ceva de baut.
"Va simtiti bine fetelor?" "Da, oarecum..." "Shery, rochiua e superba... la fel si a ta Jade." admira Samantha. "Si, ce mai faceti? Shery, cum te intelegi cu Seamus?" "Ah... pai..." Shery rosi, insa Jade continua imediat. "S'a impacat cu Cedric." "Da, mersi mult ca pastrezi niste secrete..." bombani Shery. "Dar e minunat!" rase Sam, prefacandu'se ca nu o auzise pe cercetasa. "Auziti, nu vreti sa veniti sa stati noi noi? Adica, cu mine si cu Tom... Stii, de cand ne'am asezat, masa se face tot mai mare, si din ce in ce mai multe locuri apar..." "Sa'l intreb pe Cedric!" spuse Shery si disparu in cautarea baiatului. "Tu?" intreba Samantha, intorcandu'se spre Jade. "Ah... o sa'l intreb pe Roger..." "Ok. Va astept." Sam se inapoie la masa ei, unde deja ZTom adusese nste bauturi. Avand grija sa nu se murdareasca, pe rochie, lua un pahar de sampanie. OOC: sorry ca e scurta... lipsa inspiratie btw, unde ati gaist rochiile scurte? am cautat pana mi'au iesti peri albi una. ![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ziua Dragostei II | Julia Lilith Potter | 39 | 10,013 |
01 Sep 2008, 14:58 Last Post: Hermione McGonagall |