|
13 Aug 2012, 22:33
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- - Oh nu! N-ai sa ma vezi pe mine la asa ceva niciodata. Nu imi place sa cant in public, ultima data am facut-o la o cafenea cu mai multi si sincer nu mai vreau. Prefer ca "Talentul" meu sa ramana ascuns, deocamdata. Murmura ea absenta, nu voia nici sa fie descoperita de lume ca fiind cine stie ce infumurata, prefera sa fie doar o simpla cercetasa si atat, nu voia sa fie cunoscuta de toti, nu era genul sa se de-a mare.
-Stiu, melodia e grea. Mi-a luat doua luni sa o pot canta si cu vocea si la chitara, insa imi plac melodiile astea. Spuse ea dand din umeri absenta, nu era cu melodiile vioaie tot timpul, rareori o prindeai in astfel de momente. Multumesc, insa vocea ta e mult mai buna ca a mea, prin simplul fapt ca e mai mult lucrata. Murmura ea privindu-l cu admiratie asupra vocii lui, chiar avea un talent innascut.
-Hei, insa tu poti participa daca se organizeaza..in cazul in care se face. Insa totul a devenit atat de monoton in ultimul timp, incat cred ca intram in hibernare. Scuza-mi pesimismul. Continua ea cu o fatza de puppy dog eyes. Apropo, am auzit ca te-ai imprietenit cu Calliope destul de bine, defapt ea mi-a povestit cateva chestii asa pe fuga, caci nu am apucat sa stam la povesti mult.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|