I'm learning to be free
14 Aug 2012, 00:09
  • Pasi atent pe tocurile-i rosii, apropiindu-se de biroul ei. Era curat, cu doar doua rapoarte si Profetul Zilei acolo.
    "Ma bucur, fiindca chiar mi-a placut mostra pe care mi-a lasat-o acum ceva timp. Eu inca locuiesc in conacul acela de pe Alee, insa nu pentru mult timp, deoarece vreau sa scap de el."Se intoarse surpinsa spre el si-si musca buza inferioara."Am auzit ca esti pentru a 5,69204 oara burlac."
    Era incredibil, insa doborase recordul ei, iar asta o uimea.

O bufnita alba se opri la fereastra ei. Se aseza si apuca pana de langa ea, incepand sa scrie o scrisoare adresata tatalui ei. Intentionase sa-i scrie acum ceva timp, insa serviciul nu-i permisese, asa ca acum ca biroul ei era pentru prima data gol, si nu plin cu foi si rapoarte, era perfect.
    Ii dadea de veste ca totul era in regula pe micile alei ale Hogsmead-ului, ca ii era dor de Doodle si de Iaurt, si ca.. ei bine ca relatia ei cu Nathan mergea destul de bine, desi el era mult prea ocupat cu munca de Devorator si lipsea prea des de acasa, iar ea nu suporta singuratatea.Vroia sa se simta protejata prin prezenta lui. Impaturi bucata de pergament si o baga in plic. Apropie plicul de buza si, foarte elegant, linse marginea acestuia. Il stampila si toate cele, apoi se ridica de acolo si i-l inmana bufnitei albe.

~ the girl who stopped a big war~
But it's a special death you saved
For me, the brown-eyed daughter

[Image: altdth.png]

Kate's clone

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
I'm learning to be free - by Arlin van Iver - 19 Jul 2012, 14:14
RE: I'm learning to be free - by Klaus Lovel - 19 Jul 2012, 14:37
RE: I'm learning to be free - by Klaus Lovel - 20 Jul 2012, 12:14
RE: I'm learning to be free - by Klaus Lovel - 13 Aug 2012, 21:14