Dream a little dream of me.
|
14 Aug 2012, 19:02
|||
|
|||
Lua si ultimele cateva guri din ciocolata pentru a evita raspunsul cateva clipe.Vazu cum atitudinea Emei se schimbase la intrebarea lui Evelyn si imediat se gandi ca mai bine ar fi vorbit despre altceva.Insa Ema isi reveni rapid iar Evelyn ar fi fost surprinsa de cat de bine stia sa isi ascunda emotiile,daca nu ar cunoaste-o atat de bine si daca ea insasi nu ar fi fost atat de buna la asta.
Puse cana acum goala inapoi pe masa si ofta,trecandu-si o mana prin buclele blonde.Stia ca asta avea sa o intrebe si pe ea,si ii promisese ca ii va spune totul cand vor ajunge undeva la caldura,exact unde erau acum,asa ca nu putea sa amane raspunsul sau sa schimbe subiectul.Doar si Ema ii raspunsese la intrebare,acum era randul ei sa ii raspunda.Ofta din nou. - Dupa ce am plecat,primul gand a fost sa ma duc la matusa Olive - matusa Incuiata cu care am trait dupa ce a murit tata,sora lui - dar mi-am alungat asta din minte,femeia aia nu ma suporta pentru ceea ce sunt si pentru ceea ce era tata,iar sentimentul e reciproc.Am vrut sa ma debarasez putin de partea mea magica,pentru ca asta era unul din multele motive pentru care am plecat de la Hogwarts.Mereu am vrut sa vizitez Germania,asa ca acolo am mers si mi-am adus aminte ca tata avea o verisoara indepartata acolo.Am stat la ea cateva luni,pana cand au aparut cateva complicati cu partea pe care vroiam sa o uit,si a trebuit sa plec.Oricum,dupa ce aproape am calatorit prin toata lumea,m-am intors aici.Intr-un fel,si pentru mine a fost un an intunecat,dar a fost ok termina ea,privind absenta in fata sa si strambandu-se usor cand isi dadu seama cat de mult vorbise. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Awakened from a dream | Tora Chang | 8 | 1,972 |
05 Jun 2011, 19:03 Last Post: Tora Chang |