|
|
I. Invatamantul Incuiatilor
|
14 Aug 2012, 19:51
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- I privi pe fiecare in parte si pe Colin cum imparte cartile pe fiecare banca, nu erau multi elevi insa nu cantitatea conta intr-o situatie ci calitatea. Zambi cand le prinse la fiecare privirea si isi incrucisa bratele la piept observand cum usa se deschide din nou brusc si observa o astropufa noua in Hogwarts cum isi cere scuze ca intarziase. Dat fiind ca era prima ora lasa de la ea, insa nu avea sa tolereze sa-i vina elevii cum voiau, nu era dura dar cerea putin respect caci era si reciproc.
- Nu-i nimic, intra, aseazate si poti rasfoi manualul cateva minute. Murmura ea facandu-i semn sa se aseze.
Avea un manual si pentru ea asa ca il lua pe al ei si merse in fatza clasei dupa ce rapid trecura acele zece minute in care toti rasfoiau foile si se uitau prin manual. Aveau sa aibe timp si dupa ora sa se uite, insa din nou scartaitul usii se deschise. O observa pe Evelyn in prag si i facu semn sa se aseze si ea in banca si sa se uite prin manual, sa-l studieze putin. Prinse cartea de Studiul Incuiatilor intre doua degete si o lasa jos putin, zicand:
- Bine, daca v-ati familiarizat cu cartea inseamna ca putem incepe putina introducere, chiar daca am zis ca astazi nu intram in materie mult. Ca sa incepem mai lent, va pot intreba ce stiti de pe Studiul Incuiatilor. Tin sa reamintesc ca punctele se acorda la case pe raspunsuri si 10 puncte vor fi pe prezenta la ora, insa se vor scade daca faceti absente. Puteti raspunde pe rand fiecare, trebuie sa aveti macar o idee despre Incuiati.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|