Sail away.
|
14 Aug 2012, 20:06
|||
|
|||
Isi dadu ochii peste cap cand auzi remarca Cercetasei si zambi sarcastic.Stia ca nici ea nu prea arata bine la ora aceea iar din cauza vantului,parul continua sa ii vina in fata,incat isi facu un tic sa isi treaca mana prin el din doua in doua minute,pentru a se asigura ca era aranjat bine.Spera doar sa nu inceapa sa ploua dar dupa cum arata vremea,se indoia amarnic.Poate nu isi alesese cea mai buna zi sa iasa la plimbare,insa daca nu o facea,innebunea inchisa in castel.
- Sti ca nu la asta m-am referit ii zise ea,chicotind usor.Apoi privi cum dupa copaci aparu un caine,iar suspiciunile ii fura confirmate cand Julieta spuse ca era al ei.Isi aduse aminte,cu un gol in stomac,de Lily a sa si ofta usor.Nu vroia sa se lase prinsa de amintiri,nu acum.Parca trecuse peste.Trecutul e trecut,nu putea sa simta lucrurile astea de fiecare data cand vedea un caine! Ridica usor din umeri si privi cerul inorat,inainte de a-si intoarce privirea inspre Julieta. - Am vrut doar sa ies din castel,simteam ca voi innebuni daca voi mai ramane acolo macar o secunda.Si am nimerit aici raspunse ea la intrebarea fetei cu un mic zambet. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Sail away. - by Evelyn Steel - 05 Aug 2012, 20:44
RE: Sail away. - by Julieta D. Thibault - 05 Aug 2012, 21:01
RE: Sail away. - by Evelyn Steel - 05 Aug 2012, 21:34
RE: Sail away. - by Julieta D. Thibault - 14 Aug 2012, 19:42
RE: Sail away. - by Evelyn Steel - 14 Aug 2012, 20:06
RE: Sail away. - by Julieta D. Thibault - 15 Aug 2012, 21:51
RE: Sail away. - by Evelyn Steel - 17 Aug 2012, 15:14