Dream a little dream of me.
|
14 Aug 2012, 21:41
|||
|
|||
Abia daca se misca in timp ce o asculta. Ii veni sa ofteze, insa se abtinu. Putea sa-si imagineze tot ce vazuse si simtise Evelyn, insa modul in care gandise il intelegea pe deplin. Deci nici ea nu avusese parte de prea multe distractii. Ema incerca sa vada partea plina a paharului. Macar amandoua ajunsesera sa calatoreasca, desi Germania era mai departe decat Irlanda. Soimeanca zambi in sinea ei, remarcand sarcastica faptul ca isi dorise de foarte mult timp sa ajunga in tara trifoiului.
Pe masura ce Eve vorbea, Ema se simti cuprinsa de un sentiment ciudat. Vroia sa faca tot posibilul sa-i acorde putin comfort si zambi delicat atunci cand realiza cat de puternica era legatura dintre cele doua. Si cat de puternica ramasese, in ciuda anilor si a distantei! Soimeanca isi trase scaunul mai aproape si se intinse peste masa pentru a-i pune pentru o clipa mana pe umar. Ii zambi cald Cercetasei. " Uite, Evelyn... Stiu ca nu e mult, dar mai bine ma asigur ca ai informatia asta. Daca se va intampla ceva vreodata, sa stii ca esti mai mult decat bine venita la noi! Stiu ca e Londra si ca afara e ploios in majoritatea timpul, stiu ca se poate dovedi cam aglomerat cand sunt patru suflete omenesti in casa si inca cinci animale, dar e un loc mic si sigur. Daca reusesti sa te obisnuiesti cu mama si sentimentele de adoratie pe care ti le va arata, totul va fi bine" zambi Ema. " I-am povestit de tine cand eram in primii ani... Iar Dawn va fi mai mult decat in extaz" rase ea usor, imaginandu-si felul in care sora ei avea sa o primeasca pe Evelyn. " Asadar, esti bine venita! Chiar te rog sa treci pe acolo cand ajungi in Londra" Clipi de cateva ori caci, din cine stie ce motiv, privirea i se intetosase. Banuia ca Eve nu-i va intelege gresit micul discurs. Nu era un gest de mila, era ceva mult mai complex si cu radacini mult mai adanci. Era prietenie, caldura si deschidere. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Awakened from a dream | Tora Chang | 8 | 1,974 |
05 Jun 2011, 19:03 Last Post: Tora Chang |