I. Invatamantul Incuiatilor
14 Aug 2012, 22:25
Evelyn se incrunta usor si se gandi la spusele Emei si ale lui Colin.Intradevar,amandoi aveau dreptate si descriau Incuiatii la fel de bine ca si ea.Si inainte de a sti,ridica si ea mana.Fu prea tarziu sa se retraga,asa ca atunci cand i se dadu voie,isi exprima si ea parerea.
- Incuiatii pot fi separati,la fel ca si vrajitorii.Si in lumea lor exista persoane care se cred superioare celorlalti.Ceea ce vreau sa spun,pe baza a ceea ce a spus Colin - aici facu un mic semn cu capul inspre baiat - este ca nu sunt foarte diferiti de noi.Exista Incuiati care se cred superiori peste ceilalti,dar nu din cauza statutului de sange,ci din cauza ca au mai multi bani,o functie mai inalta in societate si chestii de genul acesta.Totusi,ii apreciez intr-un fel pentru ca au reusit mult mai multe ca noi si asta fara magie . Au un mod mai ciudat de a gandi ca noi,sunt ingusti la minte,as putea spune.Se rezuma la explicatii logice,nu se lasa deloc purtati de val,ceea ce e si bine dar si rau.Mi-am pus si eu de o groaza de ori intrebarea pe care si-a pus-o si Colin,daca e mai bine ca cele doua lumi sa fie separate.Cred ca raspunsul ar fi da,din cauza gandirii lor.Probabil ca daca ne-ar vedea amenintandu-i cu o bagheta ne-ar rade in fata iar cand ar vedea ce putem face,s-ar panica si ne-ar inchide intr-un centru pentru oameni nebuni.Nu vor fi niciodata gata sa creada ca exista magia,mai degraba si-ar trage un glont in cap zise ea,chicotind usor la replica Incuiata folosita la sfarsit.Apoi isi dadu seama ca ea insasi se cam abatuse de la subiect,asa ca se hotari sa incheie.Oricum,Incuiatii nu sunt prea diferiti de noi si totodata sunt extrem de diferiti.Urasc vrajitorii care displac Incuiatii.Nu e vina lor ca nu s-au nascut cu magie.Iar ei probabil ca ne-ar displace pe noi pentru ca ne-am nascut asa.Dar sunt in regula,in cele mai multe cazuri zise ea,zambind usor.Spera ca nu aberase prea mult;faptul ca crescuse alaturi de ei si ca stia cum gandesc o ajuta dar o facea sa nu poata sa isi tina gura inchisa,ceea ce era atat de opus ei.

Demons run when a good man goes to war.

~ This is the story of how i died. ~

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!
~
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: I. Invatamantul Incuiatilor - by Ema Snow - 12 Aug 2012, 15:00
RE: I. Invatamantul Incuiatilor - by Ema Snow - 14 Aug 2012, 21:05
RE: I. Invatamantul Incuiatilor - by Evelyn Steel - 14 Aug 2012, 22:25
RE: I. Invatamantul Incuiatilor - by Ema Snow - 15 Aug 2012, 14:52
RE: I. Invatamantul Incuiatilor - by Ema Snow - 16 Aug 2012, 12:09

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  III.Drepturile si obligatiile Incuiatilor Julieta D. Thibault 11 2,709 13 Feb 2013, 10:28
Last Post: Cassandra Braun