I. Invatamantul Incuiatilor
15 Aug 2012, 08:50
Andromeda astepta ca toti ceilalti sa raspunda inaintea ei .Toti aveau dreptate.Isi lasa usor cartea pe masa o inchise se uita atenta la profesoara dupa care isi lua pergamentele si pana si le puse in ghiozdan fara a face prea multa galagie.Inainte de a lua cuvantul aceasta se uita pe geam pentru a prinde mai mult curaj isi trecuse mana prin par si isi ridica mana .Imediat se ridica si incepu sa zica cu glas tare .
"Pai cum stim cu toti ca incuiati nu le-a placut niciodata de vrajitori , mai ales in perioada medieval cand aproape ca vanau oameni pentru a vedea daca sunt vrajitori pentru ai putea arde pe rug.Dar de atunci si pana acum zic eu ca incuiati au evoluat foarte mult si fara ajutorul nostru.Chiar daca ei au fost si sunt incapabili de a face magie sau bazat foarte mult pe cultura si inteligenta.Bine ca exista aceasta bariera dintre vrajitori si incuiati .Daca incuiati ar avea posibilitatea de a ne "prinde" cred ca ne-ar studia si ar profita de noi, si pe langa asta ne-ar vedea cu alti ochii.Unii dintre noi provenim din famili de incuiati.Da asta nu inseamna ca toti sunt la fel ma refer la incuiati , uni stiu despre vrajitori si cursurile lor dar ascund acest secret fata de ceilalti .Eu am zis cam tot ce am avut de zis , cam asta stiu in legatura cu ei."
Glasul is se domolise din ce in ce mai mult .O privi apoi pe profesoara care ii facu semn sa ieie loc .Aceasta isi dadu pelerina jos apoi se aseza .De acum toti erau mai agitati si se auzeau cum ceilalti vorbeau nepasanudele parca de ce a zis.Isi inchise ochii pentru o fractiune de secund rasufla usurata si privi apoi prin clasa.

Be Yourself
[Image: Y7J5p.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: I. Invatamantul Incuiatilor - by Ema Snow - 12 Aug 2012, 15:00
RE: I. Invatamantul Incuiatilor - by Ema Snow - 14 Aug 2012, 21:05
RE: I. Invatamantul Incuiatilor - by Andromeda L. Evans - 15 Aug 2012, 08:50
RE: I. Invatamantul Incuiatilor - by Ema Snow - 15 Aug 2012, 14:52
RE: I. Invatamantul Incuiatilor - by Ema Snow - 16 Aug 2012, 12:09

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  III.Drepturile si obligatiile Incuiatilor Julieta D. Thibault 11 2,711 13 Feb 2013, 10:28
Last Post: Cassandra Braun