|
I. Invatamantul Incuiatilor
|
15 Aug 2012, 13:49
(This post was last modified: 15 Aug 2012, 13:49 by Julieta D. Thibault.)
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Asculta cu atentie raspunsurile la fiecare si dadu din cap multumita de fiecare raspuns. I placea ca fiecare avea raspunsuri originale si nu isi furau ideile unul de la altul, cum se intampla si in alte dati.
- Ma bucur ca fiecare stie cate ceva despre Incuiati si va felicit pentru faptul ca sunteti activi la ora pe cat se poate. In fond si Incuiatii sunt oameni si trebuie tratati ca toti ceilalti. Insa depinde de fiecare, unii poti fi comunicativi, buni la suflet si deschisi la orice si altii poti fi sumbri, nepoliticosi si mereu cu nasul pe sus, de altfel asa sunt impartiti si vrajitorii. Dupa cum ati spus fiecare dintre voi, in general vrajitorii se aseamana la caracter cu Incuiati, doar ca la noi exista magie sub alta forma. Desigur, multi dintre noi avem familii de Incuiati, chiar daca nu sunt parintii, avem stramosi care probabil au fost si de aceea si noi avem in sange asta. Desigur, au existat si conflicte ca sa zic intre lumea noastra si lumea lor, iar no i-am putea depasi si numeric dar avand in vedere ca avem magia si cu asta, insa pe cat putem trebuie sa gasim o cale pasnica sa ne intelegem cu ei pentru a asigura un viitor bun pentru noi, cat si pentru ei. Spuse ea si apoi se aseza la catedra scriind pe pergament ideile pe ziua de astazi, sigur i vor fi folositoare pentru zilele urmatoare.
- Bine, fiindca mai avem douazeci de minute din ora v-as ruga sa scrieti pe pergamente cate un mic rezumat la ce ati zis fiecare si sa mi-l dati, la sfarsitul orei va voi spune si punctajul pentru fiecare Casa.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|