|
15 Aug 2012, 14:44
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Inca un lucru in comun si ea isi termina repede temele, mult mai repede decat celelalte colege, iar asta o facea sa devina o ciudata uneori. In primul rand pentru ca i placea sa citeasca si de aceea isi ocupa timpul mai mult cu asta, studiind pentru alte materii in acelasi timp, era ca un fel de masina multifunctionala care facea mai multe lucruri deodata. Nu degeaba se zice " Fetele pot face mai multe lucruri deodata, de exemplu: sa vorbeasca la telefon, sa-si faca unghiile si in acelasi timp sa citeasca sau sa priveasca la TV emisiunea preferata".
- Inseamna ca la aspectul asta avem un lucru in comun, in general imi termin repede temele si fug repede la citit, mai demult aveam porecla de soarece de biblioteca, insa sa schimbat si nu mai am niciuna, ciudata. Spuse ea razand.
Da, lumea in ultima vreme devenisa ciudata si mohorata, toti se comportau cu raceala si raspundeau tot asa. Insa ea nu, ea era la fel cu toti, exceptie cand cineva o calca pe "coada" si se aprindea ca un vulcan.
- Da, eu sunt aceea Jul. Asa imi spune Ema. Da..puiul de Negru Vienez probabil acum zboara cum mama lui, insa am sa-ti povestesc de asta alta data, e mult..sau daca nu a facut-o Ema deja. Nu am cunoscut-o pe Dawn, insa se pare ca zilele astea e planuit ceva. Cat despre Callie...am avut cateva ciondaniri de situatie si tot felul de chestii, insa e de treaba si mereu ma pot baza pe ea, desi deobicei la ea graba strica treaba si mereu e pusa pe fuga.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|