I'm learning to be free
15 Aug 2012, 20:25
  • Dadu absent din umeri si i facu cu ochiul lui Arlin cand iesi din camera si se indrepta catre aparatul ce facea cafea. Isi alese un cappucino cu lapte si lui Arlin cafeaua ei preferata, desi incerca sa-si aminteasca si sa nu greseasca ce i placea ei. Ofta si apoi lua cafelele in mana trecand pe langa secretara care era la birou si puse cafelele pe tejghea, se lasa putin peste biroul inalt si zise:
    - Am nevoie de o favoare, Helena. Trimite un buchet mare de trandafiri in biroul domnisoarei Arlin si scrie pe biletel: O floare pentru alta floare. Anonim. Si as prefera sa ramana intre noi. Spuse el zambindu-i iar aceasta lua galeonii de la el si dadu afirmativ din cap.

Lua cafelele de pe tejghea si apoi se indrepta in birou si il obsera pe Guineveure cum era in brate cu un teanc de foi si isi dadu ochii peste cap.
    - Spune-mi ca astea nu sunt pentru noi. Si eu care planuiam sa ies mai tarziu la intalnire, Guineveure mereu imi strici planurile. Spuse el razand si in acelasi timp dand mana cu barbatul in semn de salut.
    - Munca e munca, Klaus. Murmura tipul si apoi o sterse din birou, probabil mai avea de carat si alte teancuri de carti si la ceilalti care lucrau acolo. I inmana cafeaua lui Arlin si spuse:
    - Sper ca nu ti-am uitat gusturile. Zise el dand absent din umeri si apoi se aseza la birou incepand sa rasfoiasca foile alea multe si enervante.

Step aside bitches it's Klaus Lovel
[Image: 1hR6WRH.gif].[Image: TZZ9W12.gif]
I'm a sweet serial killer

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
I'm learning to be free - by Arlin van Iver - 19 Jul 2012, 14:14
RE: I'm learning to be free - by Klaus Lovel - 19 Jul 2012, 14:37
RE: I'm learning to be free - by Klaus Lovel - 20 Jul 2012, 12:14
RE: I'm learning to be free - by Klaus Lovel - 13 Aug 2012, 21:14
RE: I'm learning to be free - by Klaus Lovel - 14 Aug 2012, 11:58
RE: I'm learning to be free - by Klaus Lovel - 15 Aug 2012, 20:25