|
15 Aug 2012, 20:33
(This post was last modified: 15 Aug 2012, 20:33 by Julieta D. Thibault.)
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Dadu din cap afirmativ la vorbele lui despre Calliope. Nu apucase sa discute multe cu ea, insa era sigura ca era destul de de treaba. Isi puse bagheta in buzunar si apoi i inmana din bratele ei chitara lui Colin, credea ca a ei deja facuse paianjeni sub patul ala din castel. Nu o mai atinse demult si credea ca deja era vremea sa o mai scoata de acolo, insa avea sa faca asta mai tarziu.
- Mhm? Spuse ea si apoi isi ridica privirea realizand ca era in gandurile ei. Da, scuze. A..pai, nu stiu. Depinde de dispozitia mea, in general citesc romanele de dragoste ale lui Sandra Brown sau Sara Orwig, ti le recomand...sunt geniale. Spuse ea zambind, doamne cat adora sa citeasca. Daca asta ar fi hranit-o si ajutat-o sa fie curata atunci nu s-ar mai fi despartit de ele.
- Dar tie? Sau esti cu "Magie Neagra"? Spuse ea razand si apoi privindu-l, facu ochii mari si in acelasi timp afisand un zambet nevinovat pe buze, stia multa lume care adora sa citeasca despre magia neagra, si ea era uneori pasionata.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|