Shuffle
|
04 Jun 2008, 23:35
|||
|
|||
[*]Cum te simti?
Alb-negru - Noi doi [deci nu stiu cum ma simt,a? :|] [*]O sa ajungi departe in viata? Mihai Traistariu - O lacrima [no comm ![]() [*]Ce imagine au prietenii tai despre tine? 3 sud est - Fara ea [ahamz, deci ei nu pot trai fara mine : >] [*]O sa te casatoresti? 3 sud est - Am nevoie de tine [iar 3 se deci viitoru` meu sot o sa aiba nevoie de mine? : >] [*]Care este theme song-ul best friend-ului tau? Anda Adam - Ochii mei [=))... stiu ca s`au nimerit pana acum numa` melodii romanesti da` asta e ![]() [*]Care e povestea vietii tale? Santana - One with you [:> ehem ... imi cred winampu] [*]Cum va fi/este/a fost liceul? Alb-negru - En grade [*]Cum o sa reusesti in viata? Voltaj - Scrisoarea [sooper melodie poate k`o sa reusesc ceva ca si calin de la voltaj : > : ))] [*]Care este cel mai bun lucru la prietenii tai? Valahia - La mare, la soare [simtul umorului : >] [*]Ce iti rezerva weekend-ul urmator? ATC - Thinking of you [weekend linistit 8-> nu? ;; )] [*]Cum ti-ai descrie bunicii? Sisu & Puya - Misca-te [ahamz, sigur =))] [*]Cum iti merge? US5 - Bad girl [bine imi merge : >] [*]Ce cantec o sa fie pus la inmormantarea ta? Rihanna - A milion miles away [poate, mai stii ![]() [*]Cum te vede lumea? Gween Stefani - 4 in the morning [cam asa ceva] [*]O sa ai o viata fericita? Desperado - Lupta CFR [=)) OMG, da : >=))] [*]Ce cred prietenii tai despre tine? Rihanna - Hate that I love you [*]Ce ar trebui sa faci cu viata ta? Enrique Iglesias - Not in love [adik, sa nu mai iubesc atatia baieti, corect? =))] [*]O sa ai copii? Voltaj - N-ajunge [ ![]() [*]Daca o persoana aflata intr-o dubita ti-ar oferi bomboane, ce ai face? Voltaj - Stiu [=)) stiu ce as face =))] [*]Ce crede mama ta despre tine? Morandi - Africa [ ![]() [*]Care este secretul tau intunecat? Dana - Am nimic fara tine [mdah ... il iubesc, am nimic fara el 8->=))] [*]Care este theme song-ul dusmanului tau? Backstreet boys - The call [serios? nu stiam :|] [*]Ce fel de personalitate ai? 3 Sud Est - Alaturi de ingeri [8->] [*]Ce cantec va fi pus la nunta ta? Avril Lavigne - Anything but ordinary [poate] OOC: yooy cat mi`o luat sa fac postu asta sooper joc ![]() Nu dispera cand greul vietii te apasa, Si nici nu plange dupa al tau destin, Caci dupa chinuri viata e frumoasa, Cum dupa ploaie cerul e senin. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Shuffle - by Charlizze Di Rino - 04 Jun 2008, 17:33
Re: Shuffle - by Adyna Weasley - 04 Jun 2008, 23:35
Re: Shuffle - by Ada McNair - 06 Jun 2008, 11:37
Re: Shuffle - by Charlizze Di Rino - 04 Jul 2008, 14:48
Re: Shuffle - by Ginny Malfoy - 09 Jul 2008, 23:58
Re: Shuffle - by Ada McNair - 28 Jul 2008, 12:41
Re: Shuffle - by Kennya Allen - 10 Aug 2008, 18:51
Re: Shuffle - by Charlizze Di Rino - 13 Aug 2008, 13:07