|
16 Aug 2012, 12:08
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Defapt, ce baiat le avea cu romanele de dragoste? Stia bine ca baietii preferau actiune, si ea de altfel dar prefera uneori doar sa citeasca ce i pica la mana, iar Sandra Brown scria pur si simplu genial. Baietii nu erau genul care sa-si arate sentimentele sau sa si le exteriorizeze, iar daca o faceau erau prin muzica.
- Hei..nu prea am vazut baieti sa citeasca romane siropoase, deci nu trebuie sa te simti stanjenit. Murmura ea dand absenta din umeri.
- Eu deobicei citesc ce imi pica la mana, imi plac si SF-urile, am unele carti acasa geniale, poate ti le pot imprumuta daca vrei candva. Zise ea zambind, chiar nu avea nimic impotriva daca le imprumuta la cineva, mai ales la un prieten ca Hawk.
- Am...deoarece si tata a avut, deci se pare ca e genetic. Desi as fi vrut sa nu fie asa, insa se pare ca sunt o Devoratoare in toata regula. Si presupun ca tu esti la Ordinul Pheonix, nu? Nu avea nimic impotriva cu asta, avea o gramada de cunostiinte din Ordin iar asta nu o impiedica sa convietuiasca sau sa converseze cu ele, nu era discriminatorie si nici nu avea sa fie.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|