be careful with those thorns
16 Aug 2012, 23:18
  • Lexie zîmbi la auzul cuvintelor lui Klaus. Deci era clar că se înşelase în privinţa lui. Nu era arogant şi înnebunit după celebritate şi putere cum ar fii crezut ea. În apărarea ei, putea spune că acele idei erau de obicei preconcepute celora care aveau faimă şi o viaţă publică în general.

La chestiile cu Agnes putea spune că se aşteptase. Fata era destul de cunoscută în special pe la castel. Îşi amintea că fusese Şefă de Casă în Cupa care trecuse şi că îl cunoştea pe Kurt şi pe Isabella chiar foarte bine.
    Ridică din sprâncene la auzul întrebării lui.
    'Eu?' întrebă ea nesigură. 'de ce aş fii eu recunoscută pe stradă?. Nu sunt faimoasă, nu deţin putere şi nici nu mă remarc niciodată prin mulţime. Aşa că nu, în majoritatea timpului, oamenii străini mă ignoră.'

Ideea era că acest fapt nu o deranja pe viperină. Chiar deloc. Putea spune că îi place să fie în umbră. Aşa utea să treacă neobservată când voia şi să iasă din acel întuneric atunci când avea nevoie de atenţie. Dacă ai reflectorul pus pe tine în ficare moment erai mult mai expus.
    Fetei îi plăcea siguranţa şi anonimitatea era una dintre lucrurile care o făceau să se simtă în siguranţă.

“there are as many loves as there are hearts”
[Image: hicNyLV.gif] [Image: bbV7qkY.gif]
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: be careful with those thorns - by Lexie Stryder - 16 Aug 2012, 23:18