Blanche Noir Duval
|
05 Jun 2008, 22:30
|||
|
|||
Viata unui suflet trist
Inceputul unei vieti cat de poate de frumoase poate avea o continuare mai putin fericita. Asa este si poveste lui Blanche Duval. Ceea ce parea o frumoasa poveste de dragoste intre Alcide Duval si Alexander Noir era doar o minciuna. Alexander sedusese pe cel de-al treilea copil al familiei Duval , pe alcide , facand-o sa creada ca pentru el fata era cel mai scump si mai bun lucru de pe lume. Fata fugise din castelul familiei Duval , din Germania, impreuna cu Alexander int-un loc ferit de ochii familiei celor doi. Timp de doi ani au trait o poveste ca in basm , baiatul chiar parea indragostit de ea si parea sa nu aibe alt motiv ascuns de a fi cu ea in afara de iubire. Dar toate fericirea lui Alcide se distrusese odata cu plecarea lor la Londra , unde avea sa locuiasca in conacul familiei Noir. La inceput toate lucrurile pareau in ordine , parinti lui Alexander parea bucurosi de venirea fetei si se purtau exemplar cu ea. Pana intr-o zi cand Alcide o surprinse pe mama sotului ei spunand adevarul: “Trebuie sa ii faca un mostenitor lui Alexander , astel toata averea familiei Duval ii va reveni nepoatei sau nepotului meu.Dupa ce copilul se va naste nu vom mai avea nevoie de ea. Ne va incurca si mai mult planurile . Pricepi? Nu prea cred ca poti sa intelegi tu , esti o simpla servitoare proasta.” Atunci Alcide intelesese totul. Defapt ea era calea pin care familia Noir putea sa scape de ruina. Singurul din familie care nu avea nici o vina era James , tatal lui Alexander. Atunci cand Alcide aflase de secret era deja insarcinata ,iar James i-a spus ca nu poate sa plece de acolo , ca va fi omorata si ea si copilul ei. Socrul ei chiar o iubea pe alcide si o vedea ca pe fata lui. Avea grija de ea , o ducea la cumparaturi , o ducea la medic , se preocupa mai ales de viata care crestea in ea. Tot acest timp James nu statuse cu mainile in san , ci planuise o forma de scaparea pentu Alcide ci copilul ei. Vroia sa o duca departe de Anglia , in America. Atunci cand Dorothea descoperise planul lor , se descotorosi de barbatul ei , James. Alcide suferi mult deoarece prinsese drag de James si o durea enorm moartea lui. Din moment ce el murise nu mai era nimeni care putea s-o protejeze pe Alcide de Dorothea si de rautatea ei . Ultimele lui inainte de nasterea copilului ei , Alcide fusese inchisa in podul conacului. Pe 24 aprilie 1991 Blanche , fata lui Alexander si a lui Alcide si-a vazut pentru prima si ultima oara mama. Chiar in acea noapte dupa ce isi nascuse fata Alcide a murit. Imediat dupa naserea fetitei lui Alexander a plecat in Danemarca cu amanta lui , lasandu-si copilul in bratele Dorotheei. Timp de 9 ani Blanche a fost crescuta de bunica ei , care desi ii oferea tot luxul nu o iubea deloc . totusi crescuse acel copil pentru ca el era garantia primirii mostenirii familiei Duval. Cu o zi inainte de implinirea varstei de 9 ani Blanche fugi din Londra , fara sa stie ce faca si unde va ajunge. Unchiul ei , Lars , fratele mai mare a lui Alcide , o gasesi pe Blanche la scurt timp dupa evadarea ei din casa familiei Noir intr-un oras de la periferia Londrei. El duse departe de rautatea familiei Noir , in Germania , in Stuttgart. Acolo in sfarsit descoperise fetita descoperise ce insemna a fi iubit si a avea o familie . Cei mai frumosi ani ii petrecuse alaturi de unchiul ei , desi avea si amintiri frumoase in Londra alaturi de Samantha ,verisoara ei din partea mamei. La varsta de 12 ani fusese nevoita sa se desparta de Lars , plecand la Durmstrang . Nu reusise sa se inntegreze asa de bine din cauza firii ei calma si sufletului ei bun. Totusi avea un grup de priteni cu care isi facuse o formatie de rock , Scorpions. Ea era vocalista si canta la chitara ritmica. Se acomodase cu gandul de a trai printre colegii aceia ciudati . La varsta de 16 ani primise o scrisoare in care scria ca va urma sa se mute la Hogwarts , Anglia . Desi la inceput si dorise sa scape de acel loc , cu cat se indeparta de el isi dorea sa se intoarca la prieteni ei mai ales la Kirk , iubitul ei care o intelegea cu adevarat si o iubea nespus . Blanche este o fata bruneta cu parul lung si ondulat , ochii migdalati si caprui , inalta cu o silueta substire. Mosteneste trasaturile fine ale mamei ei si privirea patrunzatoare a tatalui ei . Animal : un sarpe pe nume ureus Prieteni: nu are nici unu prieten deoarece este noua la Hogwarts. Arbore genealogic: Mama : Alcide Duval-moarta Tata: Alexander Noir Bunici:James & Dorothea Noir Verisori~max.3.~:Samatha , Cunostinte~max.4~: Prieteni~max.2(o fata si un baiat)~: *la verisori cunostinte si prieteni puteti sa completati voi (adik daca vreti sa fiti verisori mei sau prieteni imi spuneti si eu va trec acolo ) off: scuze ca am scris asa putin dar am scris la repezeala ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Blanche Noir Duval - by Blanche Duval - 05 Jun 2008, 22:30
Re: Blanche Noir Duval - by Ada McNair - 06 Jun 2008, 09:16
Re: Blanche Noir Duval - by Blanche Duval - 06 Jun 2008, 09:20
Re: Blanche Noir Duval - by Ada McNair - 06 Jun 2008, 09:23
Re: Blanche Noir Duval - by Blanche Duval - 06 Jun 2008, 09:24
Re: Blanche Noir Duval - by Charlizze Di Rino - 06 Jun 2008, 09:38
Re: Blanche Noir Duval - by Blanche Duval - 06 Jun 2008, 09:45
Re: Blanche Noir Duval - by Charlizze Di Rino - 06 Jun 2008, 09:53