Sortarea
17 Aug 2012, 20:14
Alex privi spre ceea ce arăta Hawkeye şi răspunse pe cel mai sincer ton:
"- Văd o mare de oameni.." Apoi se dumiri de ceea ce vruse să zică şi se corectă:
" - Deocamdată nu prea am prieteni şi am văzut Hogwarts-ul mult prea puţin ca să îmi pot face o părere generală de ansamblu prea dezvoltată. Însă cum eu ignor idioţii, în general, pot spune că dau un plus situaţiei şi oamenilor. Fiecare cum este."
Ea răspunse foarte sincer, ignorând o eventuală posibilitate să îl sperie sau să îl enerveze. Chiar nu îi păsa.

Deşi mâncarea apăruse pe masă de câteva minute bune, roşcata îşi îngăduise doar să ia câteva dulciuri, cornuri, chestii " ambulante" care nu necesitau farfurie şi tacâmuri.
" - Acum nu că aş vrea să fac pe interesanta, dar nu putem găsi un loc în toată sala în care să stăm ambii comod? Nu de alta, da' văd că şi fetele de lângă mine sunt deranjate că sunt nevoite să participe la o asemenea discuţie interesantă, la care va trebui să-ţi răspunzi la întrebare."
"Şi doar nu degeaba am picat eu aici.", gândi ea, ironic.

Alex zâmbi, mai degrabă amuzată. Ea stătea lângă două fete, din anul III şi IV care păreau destul de dezinteresate, dar, din unghiul în care stătea, ea putea vedea perfect privirile iscoditoare ce păreau s-o mănânce de vie -sau omoare-.
Ignorând eventualul răspuns pe care l-ar fi oferit, roşcata se ridică în picioare, astfel având ocazia să arate că e destul de înăltuţă pentru unsprezece ani ( * ). Îi ajungea brunetului ( * ) până un pic mai sus de umeri.
Se duse pe o băncuţă de lângă o fereastră, continuând să mănânce liniştită, ca şi cum ar fi fost tot la masă. Îşi aranjă roba un pic şifonată şi părul ciufulit.

NOTĂ: ( * ) 1. Alex are 11 ani în acest moment, în care ea este sortată. Ar fi cam imposibil să o sortez la 15 ani.
( * ) 2. Brunet sau şaten? Parcă brunet era, chit că în semnătură pare un pic şaten.

[Image: 2ngae4o.png]

Hey, you just read that
And this is crazy
But we're both bored
So RP with me, maybe!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Sortarea - by Alexandra Victoria Cooper - 17 Aug 2012, 14:47
RE: Sortarea - by Colin Hawkeye Rovson - 17 Aug 2012, 16:12
RE: Sortarea - by Alexandra Victoria Cooper - 17 Aug 2012, 17:16
RE: Sortarea - by Colin Hawkeye Rovson - 17 Aug 2012, 17:51