Psssst !
17 Aug 2012, 23:24 (This post was last modified: 17 Aug 2012, 23:32 by Odette B. Malfoy.)
  • Odette ridica din sprancene. La asa ceva clar nu se astepta. Nici cu un cutit la gat nu ar fi acceptat ajutorul unei Astropufe. Era buna la orice daca se straduia. Zambi batjocoritor amintindu-si de Tamara o prietena foarte buna, tot de la astropufi, insa cum reusise sa se inteleaga atat de bine cu ea era si acum un mister.
    -Asculta, roscatel, nu esti binevenita la masa mea si nici nu am nevoie de ajutorul tau, ca sa imi termin temele la biologie, asa ce te rog ori sa pleci ori sa nu ma deranjezi. And by the way, cand vrei sa te asezi langa cineva la masa, intrebi daca locul e liber, si eventual te si prezinti. Daca e prea greu pentru tine incep eu prima. Odette...Faye Malfoy, spuse viperina pe un ton rece dar calm in acelasi timp.
    Nu astepta ca fata sa spuna ceva si se intoarse la temele ei. Nu avea toata ziua la dispozitie pentru a-i explica unei astropufe codul bunelor maniere. O privi apoi pe Evelyn si ii zambi, apoi isi dadu ochii peste cap inspre astropufa.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Psssst ! - by Alexandra Victoria Cooper - 17 Aug 2012, 19:51
RE: Psssst ! - by Odette B. Malfoy - 17 Aug 2012, 22:07
RE: Psssst ! - by Alexandra Victoria Cooper - 17 Aug 2012, 22:45
RE: Psssst ! - by Evelyn Steel - 17 Aug 2012, 23:03
RE: Psssst ! - by Odette B. Malfoy - 17 Aug 2012, 23:24
RE: Psssst ! - by Alexandra Victoria Cooper - 18 Aug 2012, 22:18
RE: Psssst ! - by Evelyn Steel - 19 Aug 2012, 14:01
RE: Psssst ! - by Rosalie Vivienne Alden - 22 Aug 2012, 16:07