Sortarea
19 Aug 2012, 08:49 (This post was last modified: 19 Aug 2012, 08:50 by Colin Hawkeye Rovson.)
Hawkeye afisa un zambet mic si tacu o clipa, pentru a-si alege cuvintele.
" Pai... Initial, totul mi s-a parut foarte mare. Prea mult. Prea multa lume, prea multe ore, prea multe usi si mult prea multe chestii ciudate. Dar m-am obisnuit repede. Inainte de a incepe sa-mi dezvolt parerile despre elevi, am intrat sub aripa protectoare a lui Spencer Athinkson. E un fel de mester iritant al farselor in Casa mea. Primul an a fost numai de distractie. Trebuia sa fi vazut fata Sefei de Casa cand am reusit sa facem un balon cu vopsea sa explodeze in mijlocul camerei de zi. A trebuit sa curatam vopseaua si trofeele castelului o saptamana intreaga, dar a meritat. Si dupa incidentul asta, lumea s-a despartit in doua mari categorii pentru mine. Cei care ma priveau ca pe cine stie ce criminal, de parca eram gata sa le pun pocnitori sub picioare in orice secunda, si cei care erau oarecum amuzati de intreaga poveste. Mai simplu, cei cu si cei fara simtul umorului. Dar m-am abatut de la subiect. Nu stiu cum, dar stiu de ce, Hogwarts-ul a devenit un fel de a doua casa. Am intalnit oameni cu suflete mari aici si mi-am dat seama care imi sunt adevaratii prieteni. Nu stiu cum sa-ti zic, dar cred ca aici castigi experienta de viata, indiferent de varsta"
Zambi strengareste spre Astropufa si inchise un ochi intr-un fel de strambatura.
" Mda.. Vorbesc foarte mult cand ma apuca" rase el.
O asculta pe Astropufa si initial nu pricepu la ce se referea aceasta. Abia cand venira intrebarile se destepta. Da, acum chiar i se parea o prostie ca nu se prinsese. Mintea lui incurcata care se gandea la altele, cu exceptia evidentului.
Colin isi stramba buzele inainte sa raspunda.
" Cu astronomia n-am prea incercat, dar imi place sa privesc stelele. Cel mai bine e sa stai intins pe iarba langa lac. E foarte creativ. Obisnuiam sa-mi imaginez povesti cu personajele din constelatii. Dar cu timpul, s-a dus partea asta. Acum inventez tot felul de povestioare despre cum au aparut stelele" chicoti el.
Mai lua o inghititura din placinta si arunca o privire spre colegii lui. Nu se putu abtine sa nu-si dea ochii peste cap. Arata discret spre ei.
" Nu-i lua in seama, Alex. Avem cativa smecherasi destepti printre noi, dar majoritatea sunt de treaba. Stai numai pana vorbesti cu altii. Si oricum, bobocelul s-ar putea sa cada astazi." Murmura ultima propozitie, cu un zambet ce se vroia malefic si amuzat pe fata.

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Sortarea - by Alexandra Victoria Cooper - 17 Aug 2012, 14:47
RE: Sortarea - by Colin Hawkeye Rovson - 17 Aug 2012, 16:12
RE: Sortarea - by Alexandra Victoria Cooper - 17 Aug 2012, 17:16
RE: Sortarea - by Colin Hawkeye Rovson - 17 Aug 2012, 17:51
RE: Sortarea - by Alexandra Victoria Cooper - 17 Aug 2012, 18:52
RE: Sortarea - by Colin Hawkeye Rovson - 17 Aug 2012, 19:26
RE: Sortarea - by Alexandra Victoria Cooper - 17 Aug 2012, 20:14