Why are you trying to stop me?
19 Aug 2012, 23:03 (This post was last modified: 19 Aug 2012, 23:03 by Wanda J. Bennet.)
OCC: Anyone...
  • Un vant rece i trecu printre buclele roscatesi incerca sa-si mentina calmul. Se lasa rezemata de copacul care se afla ca cativa metrii de inchisoarea Azkaban si ofta scurt. Isi puse gluga pe cap si continua sa mearga pe aceea mica carare care ducea la inchisoare. Avea o misiune, misiunea de a afla unde naiba se afla acel inel care detinea putere: Inelul Intunericului. Inghiti in sec, voia doar sa nu fie prinsa si sa iasa cu bine de acolo. Isi puse gluga mai bine, era imbracata toata in negru, dar cizmele cu toc inca se auzeau destul de prompt si proeminent. Intra printr-o crapatura de acolo din zid si ajunse pe un hol luung, sobru, intunecat si prin care putea patrunde apa foarte usor. Gandul cum Dementorii stateau deasupra inchisorii si pazeau o facusera pe roscatasa tresara si sa simta un fior pe sirea spinarii. Continua sa mearga si sa caute celula unde se afla Michael, cel care era inchis pe viata, trebuia sa stie unde era inelul acela stupid, pentru care isi risca viata. Ajunse intr-un final la celula tipului si zise:
    - Am nevoie sa stiu unde e inelul Intunecat.
    - Mie ce-mi iese din asta?
    - La naiba cu tot cu iesitu! Zimi unde e si dupa mai vorbim despre asta.

I need a drink, maybe tea with vodka?
[Image: 3YmNC2o.gif].[Image: aTJmiD5.gif]
Dance with me all night long
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Why are you trying to stop me? - by Wanda J. Bennet - 19 Aug 2012, 23:03

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Never stop to love me Julieta D. Thibault 21 6,011 25 Dec 2012, 14:25
Last Post: Artimei N. Denver