Amintiri dureroase
|
06 Jun 2008, 19:09
|||
|
|||
"Blanche?" se auzi din spatele ei . Fata tresari putin dar totusi ramasese acolo. Cine putea sa ii stie numele ? ... Nu o cunostea nimeni acolo , nici macar profesorii . Totusi vocea aceea era asa de cunoscuta , de familiara .
' Samatha ? 'Nu , nu poate fi ea. Dar totusi .. Fata se ridica usor de pe piatra cu picioarele inca tremurand si se intorse spre ea. Da... Ea era .Era verisoara ei ,Samatha. Era verisoara ei din partea mamei . Era o fiinta pe care o iubea mult si o pierduse de cand plecase din conacul familie Noir . Nu o mai vasuze de atatia ani dar totusi o recunoscu din prima. Amandoua aveau accesi fata blanda si frumoasa. "Samantha .. Tu esti .. Nu..nu pot sa cred" striga fata si isi imbratisa puternic verisoara. Fata i se umplu repede de lacrimi , dar de data aceasta erau lacrimi de bucurie .In sfarsit dorinta i se indeplini .Nu mai era singura in acel taram. "Nu pot sa cred ca esti aici..Doamne am atatea sa-ti povestesc" O trase de mana pe fata si amandoua se asezara jos pe nisip. ooc: am vazut cum faci de obicei .. dar asta nu-i rp ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Amintiri dureroase - by Blanche Duval - 06 Jun 2008, 10:08
Re: Amintiri dureroase - by Shayera Holl - 06 Jun 2008, 11:55
Re: Amintiri dureroase - by Blanche Duval - 06 Jun 2008, 11:58
Re: Amintiri dureroase - by Shayera Holl - 06 Jun 2008, 12:00
Re: Amintiri dureroase - by Charlizze Di Rino - 06 Jun 2008, 15:07
Re: Amintiri dureroase - by Shayera Holl - 06 Jun 2008, 17:14
Re: Amintiri dureroase - by Blanche Duval - 06 Jun 2008, 19:09
|