Intamplari amuzante/jenante
07 Jun 2008, 16:40
BAi deci eram .. pff.. eram la sc.. si mesteream eu nushtiu ce Smile si .. mi-a zis o colega.. ca am fost singura din clasa care a luat 10 la biologie...atunci eu de fericire (deoarece credeam k iau 4) am inceput sa urlu si sa strig "zanga ranga manga tanga" si urlam taaare.. si faceam eu nush cum ... si dintr-o data se deschide usha .. shi intra profa de chimie sh asta statea in prag sh se uita la mn k la mashini straine .. m-am simtit soper prost da faza e k o intrat..fix knd eram la apogeul meui..adik in momentul ala eu am urlat cel mai tare.. numa o vedeam pe profa de chimie cum radea sh bineinteles toata clasa

Sau .. eu deobicei la scoala cand pimesc note bune ( eu is cea mai desteapta din cl ) fac ca nebuna si fac tot felu de reverente... si m-a chemat profa de franca.. in fata clasei si eu .. stateam si ma uitam la aia si faceam reverente peste reverente.. Profa mesterea ceva pe la catalog, cand se ridica. Faza era ca eu .. faceam reverenta si ea se ridica trezindu-ma cu un smoc de par din capul profei de franca in gura mea ceilalti colegi din clasa murind de ras asta a fost tare

SAu eram odata.. in curtea scolii.. si era baiatul care imi place. Si cik ma duc eu la el.. si mi-am fakt un mers nush cum .. si o fatza nush cum.. si imi zbura parul prin aer .. cand dintr-o data ma impiedic de o piatra.. (de marimea unei albine ) si cad fix la picioarele lui. Bineinteles ca a inceput sa rada si el si colegii lui. De atunci nu am mai avut curajul sa dau ochii cu el vreo saptamana

mma rog am mai multe da trebe sa imi aduc aminte.. stau prost cu memoria

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Intamplari amuzante/jenante - by Cho_Chang - 05 May 2007, 17:07
Re: Intamplari amuzante/jenante - by Cho_Chang - 05 May 2007, 19:03
Re: Intamplari amuzante/jenante - by Cho_Chang - 06 May 2007, 21:48
Re: Intamplari amuzante/jenante - by Fleur - 22 May 2007, 23:59
Re: Intamplari amuzante/jenante - by deni - 23 May 2007, 10:50
Re: Intamplari amuzante/jenante - by Fleur - 23 May 2007, 10:53
Re: Intamplari amuzante/jenante - by Fleur - 30 Jul 2007, 15:23
Re: Intamplari amuzante/jenante - by Fleur - 09 Sep 2007, 13:12
Re: Intamplari amuzante/jenante - by Lyra Dust - 13 Sep 2007, 11:29
Re: Intamplari amuzante/jenante - by Aida-chan - 31 Dec 2007, 16:48
Re: Intamplari amuzante/jenante - by Aida-chan - 06 Jan 2008, 00:20
Re: Intamplari amuzante/jenante - by Fleur - 04 Feb 2008, 22:01
Re: Intamplari amuzante/jenante - by Lyra Dust - 23 Feb 2008, 13:04
Re: Intamplari amuzante/jenante - by Ada McNair - 07 Jun 2008, 16:40

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Faze amuzante in cartile si filmele Harry Potter. Jack Diggory 4 1,752 16 Jul 2010, 03:10
Last Post: Ginny Malfoy