Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 1 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tell me your secrets,ask me those questions
22 Aug 2012, 20:00
  • Lilith îl urmă pe Malfoy înăuntrul barului cu o uşoară stare de agitaţie care nu îi dădea pace. Nu ştia de ce, însă încă era neliniştită la gândul că acel om avea să îi intre în gânduri. Se aşeză pe scaun lângă el şi se încruntă când acesta îi comandă o apă. Era ciudat. Adică, ea se aştepta să stea la o băutură, să încerce să se cunoască reciproc, apoi să înceapă toată chestia cu exerciţiul. Se părea că nimerise un profesor dur.

Tresări uşor când acesta începu să vorbească. Ar fii vrut să fie stăpână pe sine, demnă şi calmă, încă atitudinea lui o neliniştea din ce în ce mai tare.
    Clipi des auzindu-i 'ordinul', însă se mulţumi să îi urmeze şi, cum îi aduse chelnerul paharul cu apă, femeia luă două înghiţituri mari.

Când descoperi că îi fusese pusă o întrebare, Lilith aproape că se înecă.
    'De când aveam 9 ani,' spuse, cu obrajii înfierbântaţi. 'Am început să ştiu ce vor oamenii de la mine fără să exteriorizeze asta. Apoi, după ce am ajuns la şcoală, la Beauxbatons, am început să iau lecţii de Occlumanţie şi Legilimanţie. Am continuat aşa până la cincisprezece ani, când am renunţat în favoarea unei vieţi dedicate picturii.'
    Tânăra începuse să îşi dea drumul, să vorbească clar şi să simtă că dispare presiunea care o apăsase înainte.

~the only people that interest me are the mad ones~
[Image: tumblr_meh054afBe1qcgzsvo3_250_zpsbce39fa2.gif] [Image: tumblr_meh054afBe1qcgzsvo5_250_zps39225909.gif]
I'm gonna burn for you, you're gonna melt for me

Lexie's clone
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: tell me your secrets,ask me those questions - by Will O'Shea - 22 Aug 2012, 20:00