Dreams are made out of real things
23 Aug 2012, 20:49
Ridica din sprancene la auzul cuvantului "Soimeanca", pentru ca lui nu ii psunea nimic, dar se pare ca pentru tanata domnisiara avea o insemnatate. Isi dori sa fi studiat un pic mai bine istoria locului si a scolii, pentru a nu cadea de prost in aceasta lume cu care trebuia sa se obisnuiasca. Isi facu o nota mentaa sa imprumute o carte si sa arunce un ochi. Uita instantaneu de aceasta intentie.

"Nu mi se pare deloc un loc monoton, mai ales privit prin ochii unui strain. Poate pentru tine, care vii aici des, dar pentru mine mai plin de viata decat atat nu se poate. In Germania oamenii sunt mult mai reci, si sa nu intru in detalii despre Durmstrang...."

Se intinse trosnindu-si oasele, un gest nu foarte frumos dar nici ca-i pasa. Isi termina de sorbit cafeaua si mai comanda una, impreuna cu ceva cornulete care ii fusesera recomandate. Ar fi preferat ceva mai consistent pentru micul dejun, dar se multumi cu gandul ca avea sa manance un pranz de urias.

"Pot sa iti fac cinste cu ceva? Pentru bunavionta pe care mi-o arati lasandu-ma sa stau cu tine la masa si intretinand o conversatie?"

"Multumesc de oferta. Poate am sa trec intr-o zi prin Hogwarts, iar atunci am sa te contactez, sa-mi fii ghid."

ooc: scuze de absenta, am uitat de capul meu...

[Image: tumblr_m2qni99etR1r1guvio1_500.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Dreams are made out of real things - by Rainer Faust - 23 Aug 2012, 20:49

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Sweet dreams Lucas Sasha Neitzke 14 4,526 05 May 2019, 13:40
Last Post: Lucas Sasha Neitzke