Thread Closed 
Do you remember standing on a broken field?
23 Aug 2012, 23:23 (This post was last modified: 23 Aug 2012, 23:30 by Calliope A. Dubois.)
  • Ofta si se intoarse sa vada oamenii insa in secunda urmatoare simti cum este trasa destul de brutal de incheietura de Colin.
    Bine, soimeanca nu riposta deoarece stia si ea tot atat de mult ca voia sa ies edin aceea aglomeratie, era claustrofobica si niciodata nu-i placusera oamenii multi si spatiile inchise.
    Avea si ea defectele ei care persistau inca in personalitatea ei, insa invatase sa se accept cu ele.
    Dupa cateva minute bune de alergat dupa Colin, care facea un pas cat zece de ai ei se opri si lua o gura de aer.
    Apoi cu bagheta facuse sa apara o sticla de apa mica langa ei si luase cateva inghitituri din ea, apoi o aseza pe bordura, zicand:
    - Cu tine, mersul e defapt o cursa de alergat. Spuse ea razand si apoi isi arcui o spranceana continuand:
    - Monotonia din castel devine plictisitoare, am avut o pofta de inghetata si m-am gandit ca pot gasi pe cineva cunoscut pe aici. Dar tu, mister Rovson? Continua ea tusind apoi si se aseza pe bordura.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Do you remember standing on a broken field - by Calliope A. Dubois - 23 Aug 2012, 23:23