|
Do you remember standing on a broken field?
|
23 Aug 2012, 23:41
|
|
Calliope A. Dubois
|
RP Posts: 209
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 650
Animal: Pisica - "Lara"
|
|
- Dadu usor absenta din umeri privindu-l pe soimean. Nu il mai vazuse de o saptamana, in fond si ea avusese ceva treaba, fusese plecata in Franta la parintii ei in vizita.
De cand venise la Hogwarts nu i vedea atat de des, defapt nu i vedea aproape deloc insa se resemna la gandul sa i vada in vacanta de Craciun, Pasti, cea intre semestre si de vara.
Era de ajuns, stia cat de sacaitoare putea fi prezenta ei cand venea acasa insa i placeau acele momente cand mama ei sarea pe ea de bucurie sa o vada si tatal o astepta cu diferite delicatese pe masa.
Putea spune ca mostenise spiritul de optimism al mamei ei si dreptul de a fi bucatar al tatalui ei, cand era mica mereu se juca in aluatul pentru placinte si cum mai crescuse tatal ei o invatase tot felul de trucuri de la mancare pana la dulciuri.
Isi reveni din visare si isi indrepta privirea catre Colin, zambind si apoi mai lua o gura de apa, zicand:
- Uhm..pai nimic interesant, am fost plecata in Franta la parintii mei si apoi am mai hoinarit pe aici pe colo. Tu? Sunt sigura ca ai facut ceva interesant saptamana asta cat nu ne-am vazut.
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|
|
Messages In This Thread |
RE: Do you remember standing on a broken field - by Calliope A. Dubois - 23 Aug 2012, 23:41
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|