Thread Closed 
Do you remember standing on a broken field?
23 Aug 2012, 23:52
Colin zambi.
" Parintii tai sunt in Franta? Cat de frumos! Mama a vrut mereu sa ajunga acolo. Bunicul ei era francez, dar a luat numele de familie al strabunicii mele din respect pentru ceea ce insemna. Oricum, astea sunt povesti vechi si mai bine nu te plictisesc cu ele."
Isi vantura lenes o mana si inchise ochii pe jumatate. Curand, expresia i se distorsiona intr-o strambatura.
" Oh, da! Am facut atat de multe lucruri interesante incat nici nu stiu de unde sa incep" incepu Hawkeye ironic. Tonul se destrama in raset si, dupa ce reusi sa se calmeze putin, continua. " Teme, invatat, cateva cantece la chitara si terminarea unui joc video. Frate, cat m-am chinuit la el!"
Mima ca-si sterge fruntea si incepu iar sa rada.
" Iar apoi, a mai fost Sambata Curateniei Generale. Toti Soimii ne-am apucat sa facem curat prin Camera de Zi, desi nu au fost multe de facut... Sterge praful care aproape nu e, perie covoarele si asaza fiecare obiect intr-o linie perfecta." Pufni. " Nu stiu de unde le vin ideile astea.."
Isi incrucisa degetele intre ele si lasa 'pumnul' format sa-i cada pe coapsa. Colin se apleca usor spre Sandra.
" Si apoi, au mai fost cateva vraji de aparare" spuse el si ridica o spranceana.

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Do you remember standing on a broken field - by Colin Hawkeye Rovson - 23 Aug 2012, 23:52