What is and what should never be.
24 Aug 2012, 14:28
Isi dadu ochii peste cap,insa continua sa zambeasca.Ca de obicei,Effy avea efectul de a intoarce lucrurile in favoarea ei.Isi aduse aminte alte dati cand facuse asta,in multele lor aventuri.Nu se obosi sa adauge vechiul 'eu am intrebat prima'.Stia ca oricum tot ea va incepe sa povesteasca prima prin ce trecuse.Cele doua incepura sa se plimbe pe domeniile tacute iar Evelyn se gandi cum sa formuleze ideea generala,astfel incat sa nu abereze prea mult dar nici sa lase pe dinafara informatii importante.

Se gandi cateva clipe,privind absenta in fata.In cele din urma incepu sa vorbeasca pe o voce monotona.
- Nu scapi asa de usor de mine ii facu ea cu ochiul. Pai,pentru inceput am plecat in Germania,asta dupa ce aproape mi-am omorat matusa Incuiata - nu ca ar fi fost ceva groaznic - si primele cateva luni au fost linistite.Insa nu prea am putut sa stau inafara pericolului.Si dupa multe chestii,am stat in spital vreo doua luni.Apoi am parasit Germania,am cutreierat lumea,aproape am ars de vie si am invatat sa folosesc pistoale termina ea,apoi dandu-si seama cat de sadic suna,adauga : Dar am avut si clipe frumoase,nu a fost asa de rau.

Isi aminti incidentele din New York si se cutremura involuntar dar spera ca Effy nu observase.Cateodata avea cosmaruri cu ziua aceea.Cand peste tot pe unde se uita nu era decat foc si fumul facea respiratia imposibila.Isi aduse aminte cat incercase sa salveze cat mai multi.Si in final,fusese ea insasi salvata.Tipic.
- Randul tau ii zise ea pe un ton straniu de calm.

OOC : nu-i nimic Kiss

Demons run when a good man goes to war.

~ This is the story of how i died. ~

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!
~
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: What is and what should never be. - by Evelyn Steel - 24 Aug 2012, 14:28