noir ruelle
24 Aug 2012, 20:50 (This post was last modified: 24 Aug 2012, 23:41 by Arlin van Iver.)
  • Imediat ce iesi, incerca sa se obisnuiasca cu lumina de acolo, incat isi miji ochii cat de tare putu. Observa o fata inalta, bine conturata, cu parul culoarea spicului, parand foarte ingrijorata. O privea cum vine inspre ea. Probabil statea in fata vreunei alte persoane, cu care aceasta avea treaba. Cand blondina se opri in fata ei, Arlin isi dadu parul dupa ureche si privi neajutorata in jurul ei. Ce avea sa-i spuna? Adevarul sau sa o minta ca fusese zgariata de un animal? Oricum, animale cu o singura gheara nu existau.. deci ramanea la prima varianta. Ii zambi duios, prinzandu-i mainile intr-ale ei.
    "E doar o mica zgarietura pe obraz, nu mi-am rupt piciorul., incepu ea aproape razandA fost din neatentie. Cred ca am nevoie doar de o curatare si un plasture, iar situatia se va indrepta."
    Spera doar sa nu le mai vada chipurile acelor Devoratori, fiindca daca avea sa-i mai intalneasca, atunci ar fi angajat pe cineva sa-i ucida. Ea nu si-ar fi dorit sa o faca.
    Observa o alta fata pe strada cu ei. Avea parul negru ca smoala si ochii de un maro intens. Era imbracata foarte simpatic, iar fata ei, desi fara vreun zambet cat de mic, o inveselea pe Arlin. Se intoarse spre blondina, adresandu-i-se:
    "Multumesc pentru grija! Iti raman recunoscatoare daca imi spui unde as putea gasi un magazin potrivit pentru asa ceva. Din pacate nu am nicio legatura cu Magia Neagra, si este prima data cand vad locul acesta.."

~ the girl who stopped a big war~
But it's a special death you saved
For me, the brown-eyed daughter

[Image: altdth.png]

Kate's clone

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
noir ruelle - by Arlin van Iver - 23 Aug 2012, 22:36
RE: noir ruelle - by Evelyn Steel - 24 Aug 2012, 14:59
RE: noir ruelle - by Aylee L. Lovel - 24 Aug 2012, 15:17
RE: noir ruelle - by Arlin van Iver - 24 Aug 2012, 20:50