Thread Closed 
Do you remember standing on a broken field?
24 Aug 2012, 22:04
  • Asculta tot ce zicea Colin si aproba din cap. Cum nu facuse lucruri interesante? Orice lucru care ajuta la ceva era interesant, iar ea isi petrecuse mai mult timp prin Franta, mama ei o tarase prin magazine si statusera cam o zi intreaga, insa avea nevoie de recuperari la picioare dupa ziua aceea.
    Ofta si isi ridica o spranceana cand baiatul puse accent pe "Sambata Curateniei Generale" si ea participase, facuse curatenie cu colegele in dormitoare si in Camera de Zi cot la cot, desi a fost o zi grea si o obositoare macar rezultatele erau satisfacatoare.
    Isi musca buza inferioara auzind cate lucruri facuse el si ea doar isi petrecuse o zi la cumparaturi si zilele in care facuse curatenie cu mama ei, iar in rest nimic interesant.
    Se ridica de pe bordura scuturandu-si de praf rochia, nu-si imaginase cum putea fi atata praf pe aceea bordura mica.
    Isi dadu ochii peste cap privind inspre multimea care pareau ca i fugareste un dragon sau Dementor.
    -Da si eu am participat la Curatenia Generala, crede-ma am avut nevoie de doua zile sa ma recuperez dupa cate chestii am facut, desi praful nici nu exista catusi de putin pe covoare si cum ai zis si tu toate sa fie in linie dreapta. Vraji de aparare? Adica? spuse ea curioasa.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Do you remember standing on a broken field - by Calliope A. Dubois - 24 Aug 2012, 22:04