noir ruelle
24 Aug 2012, 22:14
  • Isi inclesta degetele in pumn pirivind scrisoarea de pe masa care avea litere ciudate pe ea, sangerii insa in acelasi timp cu o importanta destul de mare pentru ea.
    Inchise la loc scrisoarea dupa cum fusese si apoi o baga la gunoi, nu voia sa dea importanta unor chestii care chiar nu aveau niciun sens.
    Se ridica de la masuta aceea din dormitorul ei si merse la dulap alegandu-si o pereche de blugi si un tricou rosu, iar in picioare tenesii ei albi nelipsiti. Isi puse in buzunar bagheta si disparu brusc aparand pe Aleea Nocturn.
    Avea nevoie de putin aer curat si sa se relaxeze, isi puse inapoi bagheta inapoi in buzunar, incepu sa fredoneze cateva melodii preferate si sa paseasca pe Alee fara nici o problema.
    Brusc se opri, observa doua siluete in fatza ei si pe cea de a treia care parea speriata de fantome, insa nu zise nimica.
    Se apropie de cele doua si o observa pe una zgariata pe obraz destul de rau, in adevaratul sens al cuvantului.
    Indrazni sa se apropie de ele, desi putea foarte frumos sa plece de acolo dar o recunoscu pe Evelyn, i zambi si se apropie de cele doua, zicand:
    - Uhm..sunteti bine? spuse ea si apoi o saluta pe cercetasa din priviri, continuand:
    - Eu sunt Julieta. Spuse catre tanara cealalta intinzandu-i mana prieteneste.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
noir ruelle - by Arlin van Iver - 23 Aug 2012, 22:36
RE: noir ruelle - by Evelyn Steel - 24 Aug 2012, 14:59
RE: noir ruelle - by Aylee L. Lovel - 24 Aug 2012, 15:17
RE: noir ruelle - by Arlin van Iver - 24 Aug 2012, 20:50
RE: noir ruelle - by Evelyn Steel - 24 Aug 2012, 22:11
RE: noir ruelle - by Julieta D. Thibault - 24 Aug 2012, 22:14