Thread Closed 
Do you remember standing on a broken field?
24 Aug 2012, 22:50
  • Isi arcui din instinct o spranceana si surase cand i auzi vorbele baiatului, deci el se perfectiona pe zi ce trecea. Ofta usurata ca nu era singura care facea asta, i placea sa se antreneze si singura de aceea in fiecare noapte aproape fugea de la castel si mergea in Padure pentru asta.
    Si-ar fi dorit sa fie si altii cu care sa se antreneze insa si daca era singura era bine, se obisnuise cu asta inca de cand venise la Hogwarts. Era genul care vorbea mult si uneori plictisea oamenii, chiar se considera indemanatica in anumite chestii insa nu avea sa schimbe asta, defapt nu putea nici daca voia.
    Isi drese glasul si brusc simti cum un vant rece trece pe langa gatul ei, i se paru ciudat sa se intample asta...in toiul verii.
    Se intoarse brusc si apoi cand isi reveni la loc observa ca nu mai erau unde fusesera inainte, ci in Padurea Interzisa.
    De dupa un colt aparu un batran imbracat intr-o pelerina alba si cu gluga pe cap astfel incat nu i se vedea nici macar o parte a fetzei, era prea intunecata partea aceea ca sa vezi.
    - Uhm..ce se intampla? Cred ca ne-ati confundat.
    - Deloc..spuse batranul. V-am auzit din greseala vorbind despre ceva pregatire, ma rog...si din cate vad Sandra si-a dorit sa i-a mai multa lume parte la antrenamente, asa ca v-am gasit pe voi doi.
    - Stai..IMI CITESTI GANDURILE?!

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Do you remember standing on a broken field - by Calliope A. Dubois - 24 Aug 2012, 22:50